دسر

طرز تهیه دسر کشکول ترکیه ای خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: ۴ نفر

زمان آماده سازی و پخت: 60 دقیقه

مواد لازم برای تهیه دسر کشکول ترکیه ای:

  • بادام خلال یا پرک: ۱۲۰ گرم
  • شیر: ۶۰۰ میلی‌لیتر یا دو و نیم پیمانه
  • آرد برنج: ۲۵ گرم
  • شکر: ۶ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر پسته: برای تزیین

طرز تهیه دسر کشکول ترکیه ای:

  1. به کمک غذاساز، هاون یا چرخ گوشت بادام را پودر کنید. ۴-۳ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
  2. در یک کاسه کوچک کمی شیر را به آرد برنج اضافه کنید تا به صورت خمیر شل درآید.
  3. باقی شیر را همراه شکر در یک قابلمه روی شعله متوسط بگذارید تا به جوش آید. مخلوط شیر و آرد برنج را در قابلمه بریزید. شعله را کم کرده و مدام مایه را با قاشق چوبی هم بزنید. مایه را آن‌قدر روی شعله نگه دارید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی بماسد.
  4. خمیر بادام را اضافه کرده و روی شعله کم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را بپزید. در این مرحله هم مایه را دائم هم بزنید تا غلیظ شود.
  5. کشکول را در کاسه‌های سرو ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد شود. پودر پسته را روی دسر پاشیده و سرو کنید.

نوش جان 😉

3/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا