نوشیدنی ها

طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین

دمنوش سیب و دارچین دارای عطروطعم بسیار دلنشینی بوده و تأثیر بسزایی در رفع خستگی و ریکاوری بدن یا همان بازیابی انرژی دارد.

تبلیغات

ترکیب آب با دارچین و سیب و اندکی لیموترش که ظرف بیست دقیقه آماده می‌شود یک نوشیدنی فوق‌العاده برای خلاص شدن از شر چربی‌های اضافه مؤثر است.

البته به شرطی که این نوشیدنی در چهارچوب یک رژیم غذایی سالم و همراه با ورزش منظم باشد.

با مصرف دمنوش سیب و دارچین یک‌شبه تمام چربی‌هایتان آب نخواهد شد.

یعنی نمی‌توانید امیدوار باشید که ظرف یکی دو روز به اندامی تراشیده برسید. اما می‌توانید مطمئن باشید که این نوشیدنی متابولیسمتان را تحریک و به کاهش وزن کمک می‌کند.

تبلیغات

مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و دارچین

  • سیب زرد یا قرمز: یک عدد
  • چوب دارچین: یک تکه متوسط
  • آب جوش: سه الی چهار فنجان

طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین

  1. سیب را به چهار قسمت تقسیم نموده و دانه‌های آن را خارج می‌کنیم.
  2. به همراه پوست سیب و یک تکه چوب دارچین در داخل قوری انداخته و به آن آب می‌افزاییم.
  3. لازم است که حدود سی دقیقه یا بیشتر دم بکشد تا سیب کاملاً پخته شود.
  4. اگر دمنوش سیب و دارچین را باپوست سیب درست کنید مدت‌زمان آماده شدن آن کوتاه‌تر می‌گردد.
5/5 - (1 امتیاز)

منبع
tasvirezendegiگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا