سالادها

طرز تهیه سالاد پرتقال تند

سالاد پرتقال تند از سالادهای خوشمزه و آسان برای آماده‌سازی است، مطمئناً از طعم آن لذت خواهید برد.

مناسب برای: 2 نفر

زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سالاد پرتقال تند

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

  • آب‌پرتقال: نصف پرتقال
  • فلفل شیرین آسیاب شده: 1 قاشق چای‌خوری
  • زیره آسیاب شده: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل تند: به میزان دلخواه
  • روغن‌زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • زیتون سیاه بدون هسته: به‌اندازه دلخواه

مواد لازم برای سالاد

  • گشنیز خردشده: 1 قاشق چای‌خوری
  • پرتقال: 3 عدد – 450 گرم

روش آماده‌سازی سالاد پرتقال تند:

  1. ابتدا پرتقال را پوست بکنید، سپس گوشته پرتقال را دانه‌دانه کنید و لایه‌نازک هر قسمت را بکنید و در بشقاب سرو آن را بچینید.
  2. برای آماده‌سازی سس: در ظرفی دیگر آب‌پرتقال، فلفل شیرین، زیره، فلفل تند، نمک و روغن‌زیتون را مخلوط‌کنید.
  3. زیتون سیاه را با سس مخلوط‌کنید.
  4. سس را به ظرف پرتقال اضافه کنید و با گشنیز آن را تزیین کنید.
  5. قبل از سرو به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

نوش جان😉

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا