سالادها

سالاد کاردینال؛ طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی، خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: ۶ نفر

تبلیغات

مواد لازم سالاد کاردینال:

  • سیب زمین پشندی: نیم کیلو
  • مغز کرفس یا کاهو: ۲ عدد
  • برنج پخته شده: ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • گردوی خرد شده: ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • سس مایونز: یک پیمانه
  • سرکه یا آب لیمو: یک دوم پیمانه
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد کاردینال:

1. سیب‌زمینی را می‌پزیم. سپس آن را پوست کرده و نگینی خرد می‌کنیم.

2. مغز کرفس یا کاهو را بلند و باریک خلال می‌کنیم.

3. سس مایونز را با نمک و فلفل و سرکه مخلوط می‌کنیم. سیب‌زمینی و کرفس و برنج و مغز گردو را داخل سس می‌ریزیم و بهم می‌زنیم.

4. سالاد را در ظرف بلوری گردی می‌ریزیم و روی سالاد را با ژامبون یا کالباس قالب زده، زیتون و مغز گردو تزئین می‌کنیم.

تبلیغات
به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا