سالادها

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی و بادام خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم سالاد کلم بروکلی و بادام:

  • نمک: یک قاشق مرباخوری
  • کلم بروکلی: ۴۵۰ گرم
  • بادام بو داده: نصف فنجان
  • کالباس خرد شده: نصف فنجان
  • پیاز قرمز خرد شده: یک چهارم فنجان
  • نخودفرنگی کنسرو شده: یک فنجان
  • سس مایونز: یک فنجان
  • سرکه سیب: دو قاشق مرباخوری
  • عسل: یک چهارم فنجان

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی و بادام:

یک ظرف پر از آب را که کمی نمک در آن ریخته‌اید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس کلم بروکلی را که به گل‌های کوچک تقسیم کرده و شسته‌اید به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای یک تا دو دقیقه پخته و نرم شود. سپس آن را در آبکش بریزید تا آب آن خارج شود. سپس آن را در ظرفی که آب سرد در آن است قرار دهید. پس از سرد شدن آن را دوباره در آبکش بریزید. سپس گل‌های کوچک کلم بروکلی را با بادام و کالباس ریز و پیاز خرد شده در ظرف مناسبی بریزید. در پیاله کوچکی سس مایونز را با سرکه سیب و عسل بخوبی هم بزنید و به سالاد اضافه کنید. در این مرحله نخودفرنگی را اضافه کرده و مواد را با نوک چنگال کاملاً به هم آمیخته و هم بزنید.

1.5/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا