نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه خانگی

شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است.

مواد لازم شیرینی کشمشی:

  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • روغن جامد: ۱۰۰ گرم
  • کشمش: ۸۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر شکر: ۱۵۰ گرم
  • وانیل: ۲/۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی کشمشی:

1. کره، وانیل و پودر قند را به کمک همزن با یکدیگر خوب زده تا سبک شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه افزوده و هم بزنید.

2. آرد الک شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. کشمش‌ها را که شسته و خشک شده در کمی آرد غلطانده، آرد اضافی آن را گرفته و به مخلوط افزوده و هم بزنید.

3. مواد را به کمک قیف با ماسوره ساده روی سینی فر که کاغذ انداخته‌اید با فاصله قرار داده و در فر ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زمانیکه دور شیرینی طلائی شود.

فوت و فن شیرینی کشمشی:

  • خمیر این شیرینی را نباید خیلی هم زد تا کیفیت خودش را از دست ندهد.
  • اگر مایل هستید شیرینی شما نرم‌تر باشد بایستی مقدار آرد را تا ۱۸۰ گرم بیشتر کنید.
  • اگر مایل هستید شیرینی شما بیسکوئیتی و خشک‌تر باشد بایستی مقدار روغن را تا ۱۵۰ گرم افزایش دهید.
  • شیرینی کشمشی نیز از نمونه شیرینی‌های خوشمزه می‌باشد. در صورتی که آرد شیرینی را زیادتر کنید، شیرینی نرم‌تر و اگر مقدار کره را بیشتر کنید، بیسکوئیتی و خشک‌تر خواهد شد.

نوش جان 😉

3.7/5 - (4 امتیاز)
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا