سالادها

سوپ ذرت؛ طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه و مجلسی

دستور تهیه سوپ ذرت (به انگلیسی: Cream of Corn Soup) خوشمزه و لذیذ.

تبلیغات

مناسب برای: دو نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت:

نام مادهٔ غذایی مقدار
کره ۸ گرم
پیاز خرد شده ۵۰ گرم
کنسرو ذرت یک عدد
آرد یک قاشق غذاخوری
شیر و آب از هر کدام یک و یک دوم پیمانه
قرص سوپ نصفی
نمک نصف یک قاشق چایخوری
فلفل کمی

طرز تهیه سوپ ذرت:

  1. کره را بر روی شعله قرار داده تا ذوب شود پیاز خرد شده را با کره تفت می‌دهیم.
  2. ماهیتابه را از روی شعله برمی‌داریم و آرد را اضافه کرده و با کفگیر چوبی بهم می‌زنیم.
  3. دوباره ماهیتابه را روی شعله می‌گذاریم و یک دقیقه تفت می‌دهیم دوباره ماهیتابه را از روی شعله برمی‌داریم تا آرد گلوله نشود و ذرت کنسرو شده را اضافه می‌کنیم. سوپ را بر روی شعله متوسط قرار داده و یک و یک دوم پیمانه آب و قرص سوپ را افزوده تا بجوش بیاید. سپس آن را بهم زده شعله را کم می‌کنیم و می‌گذاریم ۱۵ دقیقه بپزد.
  4. سوپ را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملاً خرد شود سپس بر روی حرارت برگردانده یک و یک دوم پیمانه شیر و نمک و فلفل به میزان لازم را افزوده وقتی به جوش آمد سوپ آماده است.
به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا