سالادها
سوپ ذرت؛ طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه و مجلسی
دستور تهیه سوپ ذرت (به انگلیسی: Cream of Corn Soup) خوشمزه و لذیذ.
تبلیغات
مناسب برای: دو نفر
مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت:
نام مادهٔ غذایی | مقدار |
کره | ۸ گرم |
پیاز خرد شده | ۵۰ گرم |
کنسرو ذرت | یک عدد |
آرد | یک قاشق غذاخوری |
شیر و آب | از هر کدام یک و یک دوم پیمانه |
قرص سوپ | نصفی |
نمک | نصف یک قاشق چایخوری |
فلفل | کمی |
طرز تهیه سوپ ذرت:
- کره را بر روی شعله قرار داده تا ذوب شود پیاز خرد شده را با کره تفت میدهیم.
- ماهیتابه را از روی شعله برمیداریم و آرد را اضافه کرده و با کفگیر چوبی بهم میزنیم.
- دوباره ماهیتابه را روی شعله میگذاریم و یک دقیقه تفت میدهیم دوباره ماهیتابه را از روی شعله برمیداریم تا آرد گلوله نشود و ذرت کنسرو شده را اضافه میکنیم. سوپ را بر روی شعله متوسط قرار داده و یک و یک دوم پیمانه آب و قرص سوپ را افزوده تا بجوش بیاید. سپس آن را بهم زده شعله را کم میکنیم و میگذاریم ۱۵ دقیقه بپزد.
- سوپ را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملاً خرد شود سپس بر روی حرارت برگردانده یک و یک دوم پیمانه شیر و نمک و فلفل به میزان لازم را افزوده وقتی به جوش آمد سوپ آماده است.