چگونه قارچ سوخاری رستورانی درست کنیم؟
![چگونه قارچ سوخاری رستورانی درست کنیم؟](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2021/06/57564ce9a6fbbfe34c574148eff62da2f5dfac9c-min.jpg)
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، خواهیم گفت که چگونه قارچ سوخاری رستورانی درست کنیم؟. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
با وجود طیف گستردهای از قارچها، این مواد مغذی و سالم به عنوان غذاهای اصلی گیاهخواران به شمار میآیند. قارچ سوخاری میان وعده یا پیش غذای خوش مزه باب میل افراد زیادی است و طرفداران زیادی پیدا کرده است. اکثر دستورهای تهیه قارچ سوخاری متفاوت است اما همه آنها تقریباً مانند دستورالعمل مرغ سوخاری میباشد. ابتدا برای تهیه قارچ سوخاری قارچها را به درستی بشویید زیرا بافت اسفنج مانند و قسمت عمده قارچ از خاک جمع آوری میشود. در این مقاله انواع دستورالعملهای درست کردن قارچ سوخاری بیان شده است.
نحوه شستن قارچ
قارچ به بسیاری از غذاها طعم خوبی میبخشد. دانستن نحوه تمیزی قارچها به تنوع آنها بستگی دارد.
برای پاک کردن، با یک حوله کاغذی مرطوب یا یک برس نرم هر یک از قارچها را ازهرگونه آلودگی پاک کنید سپس با آب خنک بشویید و خشک کنید. توجه کنید قارچها را نباید در آب خیس کنید زیرا قارچ مانند اسفنج آب را جذب میکند و تغییر رنگ میدهد.
میزان کالری و مواد تغذیهای قارچ سوخاری
کالری: 150 کیلوکالری | کربوهیدراتها: 30 گرم | پروتئین: 5 گرم | چربی: 10 گرم | چربی اشباع شده: 8 گرم | سدیم: 686 میلی گرم | پتاسیم: 201 میلی گرم | فیبر: 3 گرم | شکر: 3 گرم | ویتامین آ: 580 IU | ویتامین ث: 10.1 میلی گرم | کلسیم: 33 میلی گرم | آهن: 2.3 میلی گرم
چگونه قارچ سوخاری رستورانی درست کنیم؟
مرحله اول: تهیه مواد لازم
مواد لازم:
- قارچ به میزان لازم
- 2 قاشق غذاخوری آرد سفید
- 1-2 قاشق غذاخوری روغن
مواد خمیر:
- ½ فنجان آب سرد
- 1 عدد تخم مرغ
- ¾ فنجان آرد الک شده
نان خشک یا پودر سوخاری:
- 1 فنجان خرده نان خشک یا پودر سوخاری
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
مرحله دوم: نحوه دستورالعمل
ابتدا قارچها را تمیز و خشک کنید سپس قسمت ساقهها را برش دهید (انجام این امر به این دلیل است که قارچها بدون ساقه راحتتر سوخاری میشوند) قارچها را با 2 قاشق غذاخوری آرد سفید مخلوط کرده و در آبکش بریزید تا آرد اضافی خارج شود توجه داشته باشید آرد باید تمام سطح قارچ را بپوشاند.
برای تهیه خمیر، آب سرد و تخم مرغ را در کاسهای اضافه کرده و هم بزنید سپس آرد الک شده را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و به طوری که آرد گوله نشود هم بزنید. اگر مخلوط خیلی غلیظ شد مقدار کمی آب (1-2 قاشق چایخوری) به آن اضافه کنید تا قوام بیاید و خمیری شکل شود.
قارچها را در خمیر قرار دهید و با چنگال زیر و رو کنید به طوری که خمیر کل قارچ را بپوشاند سپس هر یک از قارچها را در خردههای نان یا پودر سوخاری که با نمک و پودر پیاز و ادویههای دلخواه مخلوط کردید، قرار دهید و با چنگالی تمیز آن را زیر و رو کنید. سپس در تابهای روغن ریخته و اجازه دهید دمای آن به 375 فارنهایت برسد بعد از این مرحله قارچها را در روغن بریزید معمولاً 10 دقیقه زمان میبرد تا قارچها کاملاً سوخاری شود.
البته به این نکته توجه داشته باشید هر 5-4 دفعه قارچها را در روغن هم بزنید تا قهوهای طلایی شود. بعد از سرخ شدن، قارچها را روی توری یا دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
نکاتی درباره تهیه قارچ سوخاری رستورانی
- بهتر است برای قارچ سوخاری قارچهای کوچک را انتخاب کنید و یا قارچهای بزرگ از وسط نصف کنید.
- از قارچهای سفید دکمهای استفاده کنید زیرا عطر و طعم بهتری دارند.
- بلافاصله قارچهای سوخاری را باید میل کرد البته میتوان آنها را در یخچال قرار داد و دوباره گرم کرد.
- برای طعم بهتر، مقداری فلفل قرمز به خمیر قارچ سوخاری اضافه کنید.
- قارچ سوخاریهای باقی مانده در کیسه فریزر زیپ دار به مدت 3-4 روز در یخچال قابل نگهداری است.
سؤالات متداول
آیا میتوان قارچها را بدون سرخ کردن نگهداری کرد؟
میتوان قارچهای سوخاری را به مدت چند ساعت یا حتی یک شب در یخچال نگهداری کرد و سپس آنها را سرخ کرد.
آیا میتوان قارچ را منجمد کرد؟
قارچها در حالت منجمد تا حدودی بافتشان را از دست میدهند و آب بیشتری آزاد میکنند و قابلیت سوخاری شدن ندارند.