غذاهای دریایی

طرز تهیه ماهی با قارچ و کاری کبابی خوشمزه

مناسب برای: ۶ نفر

مواد لازم برای تهیه ماهی با قارچ و کاری کبابی:

  • ماهی کوچک حلوا: ۶ عدد مجموعاً به وزن ۲ کیلوگرم (یا ۱ کیلوگرم از انواع ماهی بدون تیغ ورقه شده)
  • قارچ: ۵۰۰ گرم
  • پودر کاری: ۱ قاشق سوپخوری
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • آب‌لیمو: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
  • رنده پوست نارنج: ۱ قاشق مرباخوری
  • سیر کوبیده نرم: ۱ قاشق مرباخوری
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل: به‌قدر کافی

طرز تهیه ماهی با قارچ و کاری کبابی:

  1. ابتدا پوست ماهی‌ها را کنده، شکمشان را با قیچی چاک می‌دهیم و مواد داخل آن‌ها را خارج می‌کنیم، می‌شوییم و خشک می‌کنیم.
  2. سپس کمی نمک و فلفل و آب‌لیمو و کره آب کرده به داخل شکم ماهی‌ها و اطرافشان می‌مالیم.
  3. قارچ را خرد کرده، پس از شستن، خشک می‌کنیم و با کمی نمک و فلفل و آب‌لیمو در کره آب شده سرخ می‌نماییم.
  4. سیر، جعفری و پودر کاری را داخل قارچ می‌ریزیم و یک تفت می‌دهیم؛ بعد ماهی‌ها را روی آن می‌چینیم.
  5. ۲ تا ۳ قاشق آب‌لیمو را با ۲ تا ۳ قاشق روغن آب کرده و کمی نمک و فلفل و پوست نارنج رنده شده را مخلوط می‌کنیم و روی ماهی‌ها می‌گذاریم.
  6. ماهی را در ظرف را روی پنجره آخر فر به طرف بالا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم؛ باید آب ماهی کشیده شده ولی خشک نشود.
  7. ظرف را بیرون می‌آوریم و در دیس می‌چینیم؛ کمی خامه یا کره آب کرده روی آن قرار می‌دهیم.

در این غذا از انواع ماهی مثل شیرماهی، شوریده، قباد و سنگسر به همین طریق می‌توان استفاده کرد.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا