نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه نان برشته با پنیر خامه ای و گوجه

از نان برشته با پنیر خامه‌ای و گوجه خشک می‌توان به عنوان یک پیش‌غذای خوشمزه استفاده کرد، این پیش‌غذا خوش‌طعم سریع و آسان برای آشپزی است.

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه نان برشته با پنیر خامه‌ای:

  • نان فرانسوی: یک عدد (ورقه‌ای شده)
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  •  پنیر خامه‌ای: 1 بسته (دمای اتاق)
  • پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
  • گوجه: 1 لیوان (خشک‌شده با روغن‌زیتون)

روش آماده‌سازی نان برشته با پنیر خامه‌ای:

  1. ابتدا نان را به کره آغشته کنید سپس آن را داخل سینی فر (دارای کاغذ روغنی) بگذارید.
  2. سینی فر را داخل فر با حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه قرار دهید.
  3. نان را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.
  4. پنیر خامه‌ای را با پودر سیر مخلوط‌کنید.
  5. مخلوط پنیر خامه‌ای را روی نان برشته‌شده بخش کنید سپس روی آن گوجه خشک پخش‌کنید.
  6. اکنون نان برشته با پنیر خامه‌ای و گوجه خشک آماده سرو است.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا