دسر

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی برای 4 نفر

پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است.

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی برای 4 نفر را برای شما آماده نموده ایم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی مجلسی برای 4 نفر

مواد لازم برای 4 نفر:

  • شیر دو و نیم پیمانه
  • شکر یک سوم پیمانه
  • خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته 200 گرم
  • پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
  • شکلات تلخ رنده شده به مقدار مورد علاقه معمولاً 100 گرم کافیه
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی:

برای درست کردن این دسر ابتدا باید پودر ژلاتین را با نصف پیمانه از شیر مخلوط کنیم و بعد از 5 دقیقه آن را به روش بن ماری در هم حل کنیم. سپس بقیه شیر را به همراه خامه و شکر، به شیر و ژلاتین حل شده اضافه می‌کنیم و بر روی حرارت هم می‌زنیم تا شکر حل شود.

اگر هم از خامه فرم گرفته شده استفاده کردید باید شکر را حذف کنید. مواد حل شده را از روی حرارت بر می‌داریم و بعد شکلات تلخ رنده شده را اضافه می‌کنیم تا شکلات بر اثر داغی مواد دسر آب شود و دسر رنگ قهوه‌ای پیدا کند. در آخر هم وانیل را اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا کاملاً با مواد حل شده‌ی دسر ترکیب شود.

پاناکوتای شکلاتی آماده شده را در ظرف یا قالب های مورد نظر می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملاً بسته شود. هنگام سرو می‌توانید آن را در یک ظرف که سطح آن صاف باشد برگردانید و با کمی سس شکلات و میوه تزیین کنید.

فوت و فن دسر پاناکوتا شکلاتی

  • فراموش نکنید که شیر و خامه را قبل از استفاده از یخچال دربیاورید تا هم‌دمای محیط شوند.
  • برای تزئین می‌توانید از میوه‌های تازه مانند توت فرنگی، گیلاس یا تمشک نیز استفاده کنید. استفاده از انواع آجیل، سس میوه، سس شکلات یا کارامل یا بیسکوییت با طعم‌های مختلف نیز برای تزئین مناسب است.
  • اگر لایه‌های شیر و خامه پاناکوتای شما بعد از چند ساعت در یخچال، از هم جدا شدند، به احتمال زیاد ژلاتین در شیر به‌خوبی حل نشده است. در ضمن، دمای شیر و خامه در زمان ریختن در قالب نباید خیلی داغ باشد.
5/5 - (1 امتیاز)
منبع
namnamakwikipedia

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا