نوشیدنی ها
طرز تهیه چای کرک هل و زعفران
چای کرک یکی از نوشیدنیهای گرم و خوشطعم است که در کشورهای عربی محبوبیت بسیاری دارد. طعم این چای از کشوری به کشور دیگر متفاوت است و ریشه هندی دارد. چای کرک معمولاً از شیر غلیظ شده و چای تشکیلشده و با هل، دارچین، زعفران و میخک و غیره طعم دار میشود.
تبلیغات
در این مطلب طرز تهیه شیر چای کرک عربی را بیان خواهیم نمود، با ما همراه باشید…
زمان آمادهسازی: 15 دقیقه
مناسب برای: 2 نفر
مواد لازم برای تهیه چای کرک هل و زعفران
- آب: 2 لیوان
- چای یا چای کیسه ای: 3 قاشق چایخوری
- هل آسیاب شده: 1 قاشق چایخوری
- زعفران: یکدوم قاشق چایخوری
- میخک: 3 عدد
- شکر یا عسل: 3 قاشق چایخوری
- شیر غلیظ شده: یکچهارم لیوان
همچنین بخوانید: طرز تهیه شیر غلیظ شده (تبخیر شده)
تبلیغات
روش آمادهسازی چای کرک هل و زعفران:
- ابتدا آب را در قوری روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوش آید.
- هل، شکر، میخک و زعفران را اضافه کنید و بگذارید به مدت 2 دقیقه بجوشد.
- شعله را کم کنید، چای را اضافه کنید و بگذارید دم بکشد.
- پس از دم کشیدن چای، شیر داغ را به چای اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بگذارید بجوشد.
- چای کرک با هل و زعفران آماده سرو است.
نوش جان 😉