نوشیدنی ها

طرز تهیه چای کرک هل و زعفران

چای کرک یکی از نوشیدنی‌های گرم و خوش‌طعم است که در کشورهای عربی محبوبیت بسیاری دارد. طعم‌ این چای از کشوری به کشور دیگر متفاوت است و ریشه هندی دارد. چای کرک معمولاً از شیر غلیظ شده و چای تشکیل‌شده و با هل، دارچین، زعفران و میخک و غیره طعم دار می‌شود.

تبلیغات

در این مطلب طرز تهیه شیر چای کرک عربی را بیان خواهیم نمود، با ما همراه باشید…

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه

مناسب برای: 2 نفر

مواد لازم برای تهیه چای کرک هل و زعفران

  • آب: 2 لیوان
  • چای یا چای کیسه ای: 3 قاشق چای‌خوری
  • هل آسیاب شده: 1 قاشق چای‌خوری
  • زعفران: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • میخک: 3 عدد
  • شکر یا عسل: 3 قاشق چای‌خوری
  • شیر غلیظ شده: یک‌چهارم لیوان

همچنین بخوانید: طرز تهیه شیر غلیظ شده (تبخیر شده)

تبلیغات

روش آماده‌سازی چای کرک هل و زعفران:

  1. ابتدا آب را در قوری روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوش آید.
  2. هل، شکر، میخک و زعفران را اضافه کنید و بگذارید به مدت 2 دقیقه بجوشد.
  3. شعله را کم کنید، چای را اضافه کنید و بگذارید دم بکشد.
  4. پس از دم کشیدن چای، شیر داغ را به چای اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بگذارید بجوشد.
  5. چای کرک با هل و زعفران آماده سرو است.

نوش جان 😉

4.7/5 - (6 امتیاز)

منبع
tareekaaترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا