غذاها

ژیگو؛ طرز تهیه ژیگو گوشت گوساله مجلسی

ژیگو (به فرانسوی: Gigot) یک غذای گوشتی کشور فرانسه است. گوشت ژیگو باید نرم و از ران گوسفند یا گوساله جوان باشد. ژیگو را با روغن، نمک، سبزی معطر و سیر طبخ می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه ژیگو:

  • ران گوساله جوان: ۲ کیلو
  • سیر: یک بوته
  • نمک: قدری
  • فلفل: قدری
  • روغن: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • هویج: دو عدد متوسط

طرز تهیه ژیگو:

1. گوشت گوساله جوان را پاک کرده و دو طرف آن را با نوک کارد سوراخ می‌کنیم. هویج و سیر را پوست کنده به درازا می‌بریم. هویج و سیر را داخل سوراخ‌ها قرار می‌دهیم.

2. نمک و فلفل را به گوشت می‌زنیم با نخ کلفتی گوشت را خوب می‌بندیم و روغن روی گوشت می‌ریزیم. گوشت را در کاغذ آلومینیم می‌پیچیم در فر ۳۰۰ درجه به مدت ۲ ساعت می‌گذاریم.

3. گوشت که پخته شد کاغذ را از دور گوشت باز کرده می‌گذاریم برای نیم ساعت دیگر روی گوشت خوب برشته و طلایی شود، هر ۵ دقیقه باید یک مرتبه روی گوشت را از روغنی که در ته ظرف است بریزیم تا روی گوشت خشک و تیره رنگ نشود. اگر بخواهیم گوشت ژیگو را به برش‌های نازک ببریم حتماً باید سرد شود.

نکته:

  • اگر خواستیم گوشت را گرم و با سس سر میز ببریم باید پس از خنک شدن و بریدن دو مرتبه برش‌ها را در ظرفی چیده بگذاریم گرم شود و سس را برای روی آن آماده کنیم.
  • سسی که برای این نوع گوشت تهیه می‌کنیم باید سس قهوه ساده یا آبی که از گوشت خودش به دست می‌آید و یا آب استخوان باشد.
  • در انتخاب گوشت باید دقت نمود و اگر از گوشت گاو استفاده نمودیم باید مدت پخت بیشتری در نظر بگیریم.
3/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا