غذاهای دریایی
طرز تهیه کیوسکی ماهی مرحله به مرحله
![کیوسکی ماهی](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/05/kotleta-po-kievski.jpg)
مناسب برای: 5 نفر
تبلیغات
مواد لازم برای تهیه کیوسکی ماهی :
- ماهی فیله شده: ۵۰۰ گرم
- کره: ۱۰۰ گرم
- آرد گندم: ۱ پیمانه
- آرد سوخاری: ۱ پیمانه
- تخممرغ: ۳ عدد
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- لیموترش: ۲۰۰ گرم
- آب نارنج: ۱ قاشق سوپخوری
- پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن زیتون: به میزان کافی
طرز تهیه کیوسکی ماهی:
- ماهی فیله شده را خوب بشویید و خشک کنید، پوست آن را گرفته و استخوان آن را درآورید سپس فیلهها را روی تخته گوشت قرار دهید و روی آن یک کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب کمی بکوبید، مواظب باشید فیله ماهی از هم باز نشود چون گوشت ماهی بسیار ظریف و نرم است.
- بعد کیسه فریزر را برداشته و پشت و روی ماهی را کمی نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید و ۵۰ گرم از کره را قطعهقطعه کرده و در قسمت وسط ماهی قرار دهید، بعد ماهی را لوله کنید.
- در ظرفی دیگر تخممرغها را همراه کمی نمک و فلفل و آب نارنج و پودر سیر خوب بزنید و با برس پشت و روی کیوسکی بمالید بعد در ظرفی دیگر پودر سوخاری داشته باشید اول کیوسکی را داخل آرد بغلطانید بعد پشت و روی آن را با برس تخممرغ بزنید و داخل آرد سوخاری بغلطانید.
- در یک ظرف نسبتاً گود روغن زیتون ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کیوسکیها را یکییکی داخل روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید.
- پس از سرخ شدن اطراف آن را با سبزیجات تزیین کنید.
- یک طرف ظرف نخودفرنگی و طرف دیگر قارچ تفت داده شده بریزید و لیموترش قاچ شده را کنار ظرف قرار دهید.
نوش جان 😉