کیک حلقه ای؛ طرز تهیه کیک حلقه ای ساده
![کیک حلقه ای](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/06/shot-6-0486-1522856989.png)
کیک حلقهای یا (به انگلیسی: Bundt cake) به کیکهایی گفته میشود که در قالبهای گرد مخصوص و با طرحهای مختلف تهیه میشود.
مواد لازم کیک حلقه ای:
نام مادهٔ غذایی | مقدار | توضیح |
شکلات شیرین | ۱۰۰ گرم | Couverture chocolate |
کره | ۵۰ گرم | |
خامه | ۱۰ گرم | |
آرد | ۳۰ گرم | |
کاکائو | ۱۵ | |
تخم مرغ | یک عدد کامل و یک عدد زرده | |
شکر | ۴۵ گرم | |
شکلات برای تزئین (دلخواه) | ۱۰۰ گرم حداکثر مقدار | میزان شکلاتی که بر روی کیک بعد از پخته شدن با خامه مخلوط شده و بر روی کیک ریخته میشود مشخص نیست اما مقدار باید دو برابر مقدار خامه باشد. |
خامه برای مخلوط کردن با شکلات برای تزئین (دلخواه) | ۵۰ گرم |
طرز تهیه کیک حلقه ای:
۱. شکلات را با کره در داخل ظرفی ریخته ظرف را داخل آب جوش قرار میدهیم تا این دو آب شوند. خامه را اضافه کرده بهم میزنیم.
۲. آرد و کاکائویی را که الک کردهایم را اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم تا آرد دیده نشود.
۳. یک تخم مرغ را به همراه یک زرده و شکر بهم میزنیم تا سفت شود. این مواد را با مواد قبلی خوب مخلوط میکنیم.
۴. مواد مخلوط شده را در داخل قالب چرب شده میریزیم.
۵. در فر حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم (برای قالبهای کوچک ۱۷۰ درجه کافی است). کیک را در داخل یک ظرف یا یک دستمال تمیز به دقت برمیگردانیم. میتوان کیک را که به شکل قالب درآمده را بدون هیچ تزئینی صرف کرد.
۶. در صورت تمایل و برای پوشش کیک میتوان از شکلات و خامه استفاده کرد. طرز تهیه به اینصورت است که مقداری خامه را در داخل ماکروویو جوش میآوریم و سپس خامه را از ماکروویو در آورده و درست دو برابر مقدار آن خامه شکلاتی که کاملاً ریز شده را خامهٔ در حال جوش میافزاییم. این محلول را بر روی کیک میریزیم. حدود ۱۵۰ گرم از این سس شکلات برای پوشاندن کیک کوچک شکلاتی کافی است در صورت تمایل میتوان فقط کمی از این سس را بر روی شکلات ریخت.
نوش جان 😉