نان، کیک و شیرینی

کیک حلقه ای؛ طرز تهیه کیک حلقه ای ساده

کیک حلقه‌ای یا (به انگلیسی: Bundt cake) به کیک‌هایی گفته می‌شود که در قالب‌های گرد مخصوص و با طرح‌‌های مختلف تهیه می‌شود.

تبلیغات

مواد لازم کیک حلقه ای:

نام مادهٔ غذایی مقدار توضیح
شکلات شیرین ۱۰۰ گرم Couverture chocolate
کره ۵۰ گرم
خامه ۱۰ گرم
آرد ۳۰ گرم
کاکائو ۱۵
تخم مرغ یک عدد کامل و یک عدد زرده
شکر ۴۵ گرم
شکلات برای تزئین (دلخواه) ۱۰۰ گرم حداکثر مقدار میزان شکلاتی که بر روی کیک بعد از پخته شدن با خامه مخلوط شده و بر روی کیک ریخته می‌شود مشخص نیست اما مقدار باید دو برابر مقدار خامه باشد.
خامه برای مخلوط کردن با شکلات برای تزئین (دلخواه) ۵۰ گرم

طرز تهیه کیک حلقه ای:

۱. شکلات را با کره در داخل ظرفی ریخته ظرف را داخل آب جوش قرار می‌دهیم تا این دو آب شوند. خامه را اضافه کرده بهم می‌زنیم.

۲. آرد و کاکائویی را که الک کرده‌ایم را اضافه می‌کنیم و خوب بهم می‌زنیم تا آرد دیده نشود.

۳. یک تخم مرغ را به همراه یک زرده و شکر بهم می‌زنیم تا سفت شود. این مواد را با مواد قبلی خوب مخلوط می‌کنیم.

۴. مواد مخلوط شده را در داخل قالب چرب شده می‌ریزیم.

تبلیغات

۵. در فر حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می‌پزیم (برای قالب‌های کوچک ۱۷۰ درجه کافی است). کیک را در داخل یک ظرف یا یک دستمال تمیز به دقت برمی‌گردانیم. می‌توان کیک را که به شکل قالب درآمده را بدون هیچ تزئینی صرف کرد.

۶. در صورت تمایل و برای پوشش کیک می‌توان از شکلات و خامه استفاده کرد. طرز تهیه به اینصورت است که مقداری خامه را در داخل ماکروویو جوش می‌آوریم و سپس خامه را از ماکروویو در آورده و درست دو برابر مقدار آن خامه شکلاتی که کاملاً ریز شده را خامهٔ در حال جوش می‌افزاییم. این محلول را بر روی کیک می‌ریزیم. حدود ۱۵۰ گرم از این سس شکلات برای پوشاندن کیک کوچک شکلاتی کافی است در صورت تمایل می‌توان فقط کمی از این سس را بر روی شکلات ریخت.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا