تزریق چربی چیست و چه عوارضی دارد؟
با افزایش سن به تدریج چربی زیر پوست تحلیل رفته و خطوط عمیق صورت، اُفتادگی و شلی پوست ظاهر میشود. جهت بهبودی این علائم روش های متوعی وجود دارد.
یکی از بهترین روش ها، استفاده از چربی خود فرد جهت پر کردن خطوط روی صورت و اُفتادگی آن است که آن را تزریق چربی مینامند. چربی از جنس بدن فرد است لذا ایجاد حساسیت نمیکند و به میزان قابل توجهی در دسترس میباشد و از همین رو محدودیتی برای تزریق چربی وجود ندارد و میتوان به صورت سه بعدی ایجاد حجم نمود.
چربی را میتوان از مناطقی که انباشتگی چربی وجود دارد به دست آورد. بهترین محل های برداشت چربی، ران و شکم میباشند.
کاربرد تزریق چربی:
- پر کردن خطوط عمیق اطراف بینی و دهان
- از بین بردن اُفتادگی و لاغری صورت
- گذاشتن گونه و چانه
- برطرف کردن آثار جراحت قبلی
- جوانسازی پوست دست
- رفع گودی زیر چشم
روش انجام:
ابتدا محل برداشت چربی توسط پزشک متخصص زیبایی انتخاب شده و بی حس میگردد. سپس توسط سرنگ، چربی از ناحیه برداشت میشود. یکسری عملیات آماده سازی روی چربی به دست آمده انجام میشود. پس از این عملیات، چربی آماده تزریق است.
مراقبت های بعدی
تزریق چربی یک روش بی خطر و بدون عوارض جدی است. ماندگاری این روش از فردی به فرد دیگر متفاوت است. برای ماندگاری طولانی دو نوبت به فاصله هر 3 ماه تزریق مجدد توصیه میشود.
عوارض ایجاد شده پس از تزریق چربی چیست؟
- تورم
- کبودی
- ادم
- ناهمواری چربی در زیر پوست
البته عوارض تزریق چربی نادر است و در صورت تجمع کوچک بخشی از چربی می توان به راحتی و در مدت زمان بسیار کوتاهی نسبت به رفع آن اقدام نمود. تورم بعد از تزریق چربی در اندام اهدا کننده و دریافت کننده امری طبیعی می باشد که پس از گذشت چند روز از بین می رود.