کسب و کار

معرفی بهترین دوره مذاکره در ایران (سال 1403)

یادگیری مهارت مذاکره اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا این مهارت در تقریباً همه جنبه‌های زندگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در مذاکره، فرد قادر است ارتباطات خود را بهبود دهد، مسائل را بهبود ببخشد، و به تصمیم‌گیری‌های بهتری دست پیدا کند. علاوه بر این، مذاکره در موقعیت‌های تجاری بسیار اهمیت دارد، زیرا به کمک مذاکره، افراد قادر به برقراری توافقات موفقیت‌آمیز و انجام معاملات موثر می‌شوند. همچنین، در زندگی روزمره، مهارت مذاکره به افراد کمک می‌کند تا روابط خود را بهبود بخشند، احترام متقابل را تقویت کنند و بهترین راه حل‌ها را در مواجهه با موقعیت‌های مختلف پیدا کنند. در کل، یادگیری مذاکره افراد را به افراد اثربخش، هوشمندتر، و موفق‌تر در زندگی شخصی و حرفه‌ای تبدیل می‌کند.

بی شک ارزش دارد زمان برای یادگیری و تقویت مهارت‌های مذاکره صرف کنیم. مذاکره یکی از مهارت‌های کلیدی است که در تمامی جنبه‌های زندگی، از محیط کار و تجارت تا روابط شخصی و خانوادگی، کاربرد دارد. با یادگیری مهارت‌های مذاکره، می‌توانید به بهترین شکل ممکن در موقعیت‌های مختلف ارتباطی و تعاملی عمل کنید، با دیگران بهتر هماهنگ شوید، و در نهایت به توافقاتی که برای شما مفید و موثر هستند دست یابید. به طور کلی، یادگیری مهارت‌های مذاکره یک سرمایه‌گذاری موثر در زندگی است که به طولانی مدت بازدهی بسیار بالایی دارد.

بهترین روش برای یادگیری مذاکره

بهترین روش برای یادگیری مذاکره به معنای واحد و مطلوب وجود ندارد؛ اما استاد احمد محمدی با تجربه 20 ساله خود که از یادگیری ، تحقیق ، انجام مذاکرات متعدد داخلی و بین المللی خود و از همه مهمتر آموزش 20 هزار نفر گردآوری کرده است ، استراتژیی از روش‌های مختلف را در دوره های آموزشی خود به کار گرفته است که می تواند به شما کمک کند تا مهارت‌های مذاکره خود را بهبود بخشید. که در ادامه، به آنها اشاره می گردد :

  1. دوره‌ آموزشی :

آموزش در قالب دوره‌ آموزشی می‌تواند یک روش موثر برای یادگیری مهارت‌های مذاکره باشد که استاد احمد محمدی در دوره اصول و فنون مذاکره خود مفاهیم مذاکره را ارائه می‌کند که شامل تعریف مذاکره ، انواع سبکهای مذاکره ، استراتژیهای مختلف مذاکره ، آداب مذاکره ، دامهای مذاکره ، باید های و نبایدهای مذاکره ، نحوه شروع و پایان مذاکره ، نتیجه گیری در مذاکره و 50 تکنیک بی نظیر مهارتهای مذاکره و … می باشد .

  1. انجام کارگاه‌های مختلف مذاکره:

ایشان همچنین در آموزشهای خود کارگاههای واقعی و عملی زیادی را آموزش می دهند که تاثیر شگرفی را در یادگیری تکنیکهای مذاکره برای دانش پذیران خواهد داشت ، از جمله تست سبک مذاکراتی افراد ، کارگاه مذاکرات بد ، کارگاه روانشناسی رفتاری در مذاکره ، سنجش میزان خشم افراد ، کارگاه مذاکره هراسی و از همه مهمتر چک لیست های منظم و علمی چگونگی انجام شروع مذاکره ، حین مذاکره و پایان مذاکره بصورت عملی و بر اساس Case Study واقعی مذاکراتی هر فرد ، لازم بذکر است که در انتها توسط استاد احمد محمدی کارگاهها آنالیز و به هر فرد بازخورد کامل ارائه می گردد .

  1. مطالعه کتاب‌ها و منابع مرجع:

خواندن کتاب‌ها و منابع مرجع در زمینه مذاکره، می‌تواند به شما کمک کند تا مفاهیم اساسی و روش‌های مختلف مذاکره را درک کنید. استاد احمد محمدی در دوره های خودشان به هر فرد بر اساس تشخیص یک کتاب در حوزه مذاکره ارجاع داده می شود که فرد باید آنرا مطالعه کرده و خلاصه جامعی از کتاب برای ایشان ارائه نماید ، این تکنیک شرکت کنندگان را با مفاهیم علمی و عملی مذاکره آشنا می گرداند که روشی بسیار عالی و موثر برای یادگیری مهارتهای مذاکره خواهد بود .

  1. تمرین و شبیه‌سازی:

تمرین و شبیه‌سازی موقعیت‌های واقعی مذاکره، می‌تواند به افراد کمک کند تا مهارت‌های عملی مذاکره خود را بهبود بخشند. استاد احمد محمدی در دوره های خود افراد را گروه بندی کرده و به آنها مطابق چک لیست های طراحی شده آموزش می دهند که چگونه بتوانند با سایر شرکت کنندگان و یا همکاران خود تمرین‌هایی انجام دهند تا با شبیه‌سازی‌های مرتبط با موقعیت‌های واقعی مذاکره به خوبی آشنا شوند.

  1. مشاهده و تحلیل مذاکرات:

مشاهده و تحلیل مذاکرات در فیلم‌ها، سریال‌ها می‌تواند به افراد درک بهتری از روش‌های مختلف مذاکره و رفتارهای موثر در آنها بدهد ، به این خاطر ایشان به هر فرد بسته به تحلیل شخصیتی آن فرد یک فیلم مذاکراتی معرفی کرده تا فرد بعد از دیدن فیلم طبق آموزشهای تئوری و عملی کلاس ، تحلیل اتفاقات و رویدادهای مذاکرتی آن فیلم را استخراج نماید ، این روش یکی از بهترین متدولوژیهای آموزش مذاکره می باشد که استاد احمد محمدی چند سالی است ازآن جهت آموزش دانشجویان خود استفاده می کند .

  1. بکارگیری مذاکره در زندگی روزمره

روش دیگر آموزشی ایشان ، درخواست از شرکت کنندگان جهت آنالیز مذاکرات واقعی شغلی خود در زندگی شخصی و شغلی خود می باشد که با ارائه فرم های و چک لیست های مربوطه ، افراد تکنیکهای آموزش داده شده را بصورت واقعی و کاربردی در مسائل روزمره خود بکار گیرند و فقط با بکارگیری واقعی است که افراد می توانند دانسته های خود را به تخصص و تجربه تبدیل نموده و دانش را به تخصص تبدیل نمایند ، مصداق همان جمله معروف که ” برای یادگیری و بخاطر سپردن دانسته های خود ، فقط آنها را بکار بگیرید “

تکنیک دیگر آموزش مهارتهای مذاکره ایشان ، به این صورت می باشد که از افراد می خواهند مذاکره تلفنی و یا حضوری خود با سایرین را رکورد کرده و بعدا طبق فرمها و چک لیست های طراحی شده در کلاس تحلیل نمایند و حتی در مواردی آنها برای استاد محمدی ارسال نموده که ایشان با گوش کردن به آنها تحلیل و بازخورد جامعی به فرد ارائه خواهند نمود .

این روشهای استاد احمد محمدی است که آموزشهای ایشان را متمایز کرده و شرکت کنندگان بعد از دوره های آموزش مهارتهای مذاکره ایشان ، تکانش اساسی در مهارتهای مذاکره خود احساس می کنند که براحتی می توانند نتایج دلخواه خود را در بدست بیاورند و این یعنی فرد می تواند ارزش افزوده ای بالای در مذاکرات شخصی و شغلی خود بدست آورد.

سخن پایانی

در انتها تاکید می گردد یادگیری مهارت مذاکره تأثیر بسیار زیادی بر شغل و زندگی شخص هر شخصی دارد. در محیط کار، مهارت مذاکره به افراد کمک می‌کند تا بهترین شرایط ممکن را برای خود ایجاد کنند، از جمله شرایط مالی، اجتماعی و جایگاه شغلی ، افرادی که در مذاکرات موفق عمل می‌کنند، به عنوان رهبران شاخصی در محیط کار شناخته می‌شوند و می‌توانند به راحتی به موقعیت‌های مدیریتی بالاتری صعود کنند. علاوه بر این، مذاکره به افراد کمک می‌کند تا در مواجهه با مشکلات و اختلافات در محیط کار، راه‌حل‌های قابل قبولی پیدا کنند و از ایجاد تنش‌های زیاد در محیط کار جلوگیری کنند.

در زندگی شخصی، مهارت مذاکره افراد را به ارتقای روابط شخصی، بهبود ارتباطات خانوادگی و به دست آوردن توافقات برد – برد با سایرین کمک شایانی خواهد نمود و به طور کلی، یادگیری مهارت مذاکره نه تنها به فرد کمک می‌کند تا در محیط کار موفق باشد، بلکه زندگی شخصی او را بهبود می‌بخشد و باعث می‌شود که روابط او با دیگران بهتر و مؤثرتر باشد که باعث ایجاد احساس تاثیر گذاری بیشتر در همه حوزه های زندگی و ارتقاء احساس خوشبختی است.

4/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا