کسب و کار

پنج کسب و کار پر سود در حوزه بسته بندی در سال 1402 از نگاه تیم بامک

راه اندازی کسب و کار همیشه با چالش هایی روبرو است که میتواند در صورت عبور صحیح از این چالش ها آینده خوبی را برای کسب و کار هدف رقم بزند. هر روزه به تعداد کسب و کارهای جدید و البته پر سود افزوده میشود. برای اینکه بتوانید کسب و کار خود را با موفقیت راه اندازی کنید میبایست اطلاعات کافی درباره هر نوع کسب و کاری را بررسی کنید و در صورت توانایی انجام آن اقدام به راه اندازی این کسب و کار کنید. کسب و کارهای حوزه محصولات غذایی همیشه از سود خوبی برخوردار بوده اند و توانسته اند تولید کننده را با رشد بسیار بالایی همراه کنند. در این بین هستند کسب و کارهایی که شاید زیاد به چشم نمی آیند ولی از درآمد قابل توجهی برخودار هستند. امروز در این مطلب قصد داریم تا شما را با پنج کسب و کار بسیار پرسود در حوزه بسته بندی محصولات غذایی آشنا کنیم که شاید بتواند به شما کمک کند تا کسب و کار موفقی را راه اندازی کنید. پس با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

صنایع بسته بندی محصولات غذایی چیست؟

ابتدا اجازه دهید کمی راجع به صنایع بسته بندی محصولات غذایی توضیحاتی را ارائه کنیم تا بتوانید کمی بیشتر با این حوزه آشنا شوید. این نوع صنایع شامل بسته بندی هر نوع محصول غذایی نظیر بسته بندی حبوبات، بسته بندی قند و شکر، بسته بندی نمک و ادویه، بسته بندی نسکافه و… در هر نوع ابعاد و اندازه ای میشود. منظور از صنایع بسته بندی محصولات غذایی یعنی شما بتوانید محصولات غذایی را بصورت فله تهیه کنید و آن ها را بصورت بسته بندی شده به بازار ارائه کنید. این کار بسیار ساده است و در صورت انجام بازاریابی هدفمند میتوانید به سود بسیار خوبی برسید. امروزه کمتر کسی در جامعه یافت میشود که محصولات را بصورت فله ای خریداری کند. دلیل این امر را میتوان در چند مورد یافت. اول اینکه بحث رعایت بهداشت در جامعه رشد خوبی داشته و همین امر سبب شده تا افراد تمایل بیشتری به استفاده از محصولات غذایی در بسته بندی های بهداشتی داشته باشند. دلیل دوم را شاید بتوان به کاهش جمعیت خانوارها اشاره کرد که میتواند دلیلی بر خرید کمتر محصولات غذایی و در بسته بندی هایی با وزن های کمتر دانست. دلایل متعدد دیگری نیز وجود دارند نظیر قیمت بالای اجناس که شاید فرد بتواند با خرید بسته بندی های مواد غذایی در اوزان کمتر نیاز خود را برطرف کند. پس متوجه شدید که بسته بندی نقش بسیار مهمی در فروش بالای محصولات غذایی دارد و میتواند کسب و کار بسیار خوبی در این سال ها باشد. با ما همراه باشید تا اولین کسب و کار پر سود در حوزه بسته بندی را به شما معرفی کنیم.

بسته بندی حبوبات

بسته بندی حبوبات را میتوان یکی از بهترین کسب و کارها هم بصورت خانگی و هم بصورت کارگاهی و صنعتی در نظر گرفت. این نوع کسب و کار میتواند علاوه بر کسب درآمد بالا، بصورت کاملا خانگی و بدون دردسر انجام بگیرد. در این نوع کسب و کار شما نیاز دارید تا ابتدا بازاریابی خوبی انجام دهید و بسته به محل احداث کارگاه یا کارخانه، تمامی تحقیقات لازم را در حوزه نیروی انسانی، میزان فروش، محصولات مورد نظر و… انجام دهید و در صورت تایید تمامی موارد اقدام به راه اندازی کسب و کار کنید. در این نوع کسب و کار شما میتوانید با تهیه هر نوع حبوبات و غلاتی بصورت فله ای با انجام پروسه ای جهت تولید و فرآوری حبوبات، محصول را آماده فروش کنید. اگر بخواهیم کمی راجع به این نوع کسب و کار صحبت کنیم باید بگوییم که در این نوع کسب و کار میبایست از یکسری دستگاه جهت فرآوری حبوبات استفاده کرد. این نوع دستگاه ها شامل دستگاه بوجاری ( جهت پاکسازی حبوبات )، نوار بازبینی ( جهت بازبینی مجدد حبوبات )، دستگاه پولیش حبوبات ( جهت رفع غبار و براق کردن حبوبات ) و در انتها دستگاه بسته بندی حبوبات که پروسه تولید را تکمیل خواهد کرد.

هزینه راه اندازی این کسب و کار در صورت خرید تمامی دستگاه ها چیزی در حدود 600 تا 800 میلیون تومان است که این عدد میتواند بسته به استفاده از نیروی کار بیشتر و یا کمتر و نیز میزان تولید تغییر کند. برای راه اندازی این نوع کسب و کار شما به فضایی بالغ بر 80 تا 150 متر بسته به میزان تولید نیازمند هستید. بسته بندی حبوبات از جمله کسب و کارهای پرسود در سال 1402 میباشد.

بسته بندی قند

قند یکی از محصولات بسیار پرمصرف به ویژه در ایران است. با وجود ضررهای بسیاری که این ماده برای مصرف کننده به وجود می آورد ولی باز، میزان مصرف آن بسیار بالا است و طرفداران بسیار زیادی دارد. بسته بندی قند میتواند یکی از کسب و کارهای بسیار پرسود در ایران باشد که در صورت بازاریابی هدفمند میتواند باعث رشد و کارآفرینی در حوزه تولید محصولات غذایی شود. برای راه اندازی این نوع کسب و کار نیاز به یکسری دستگاه جهت خرد کردن و البته بسته بندی محصول دارید. دو دستگاه برای راه اندازی این نوع کسب و کار بسیار مهم است. اول دستگاه قند خرد کن و دیگری دستگاه بسته بندی قند که میتوانند به تنهایی پروسه تولید و بسته بندی قند حبه را پیش ببرند.

هزینه راه اندازی کارگاه بسته بندی قند چیزی در حدود 500 تا 700 میلیون تومان است که البته این عدد میتواند بسته به نوع دستگاه و میزان استفاده از نیروی انسانی و البته میزان تولید کاملا تغییر کند. برای راه اندازی این کسب و کار نیاز به فضایی بالغ بر 70 تا 120 متر خواهید داشت. که البته این فضا را میتوان بسته به میزان تولید و حالت قرارگیری دستگاه ها کاهش و یا افزایش داد.

بسته بندی ادویه جات

بسته بندی ادویه جات نیز یکی دیگر از انواع کسب و کارهای پر سود در سال 1402 میباشد که میتواند درآمدی بسیار بالا در صورت بازاریابی هدفمند و تولید صحیح در اختیار تولید کننده قرار دهد. ادویه از جمله انواع محصولات غذایی است که همچنان از فروش بالایی بصورت فله ای نیز برخوردار است. بسته بندی کردن محصولات پودری نظیر ادویه جات میتواند سود بالایی را در اختیار تولید کننده قرار دهد. این نوع کسب و کار نیاز به فرآوری محصول ندارد و برای راه اندازی آن میتوان فقط از محصول بصورت فله ای استفاده کرد و با استفاده از دستگاه بسته بندی اقدام به بسته بندی و فروش محصول کرد.

هزینه راه اندازی این نوع کسب و کار کاملا متغیر است و بسته به نوع بسته بندی ها و البته میزان تولید و دستگاه بسته بندی مورد نظر کاملا متغیر است و چیزی در حدود 250 تا 400 میلیون تومان هزینه خرید دستگاه میباشد. فضای مورد نظر برای راه اندازی این کسب و کار چیزی در حدود 40 تا 50 متر البته بسته به میزان تولید است. تنوع ادویه جات باعث گردیده که این کار تولیدی از تنوع و فروش خوبی برخوردار باشد.

بسته بندی عسل

بسته بندی عسل بصورت ساشه ای یکی دیگر از کسب و کارهای نو ظهور و البته بسیار پر درآمد است. حتما شما بسته بندی های سس های تکنفره را در بازار به وفور دیده اید. امروزه استفاده از این نوع بسته بندی در اکثر رستوران ها رواج یافته و توانسته از بازار بسیار خوبی برخوردار شود. در همین راستا بسته بندی آبلیمو را نیز در برخی رستوران ها مشاهده میکنید که توانسته اند رضایت مشتریان را در بر داشته باشند. بسته بندی عسل بصورت تک نفره و در بسته بندی های ساشه ای یکی از کسب و کارهای بسیار پر سود و جدید میباشد که میتواند با استفاده از یک دستگاه بسته بندی ساشه مایع به آسانی و بصورت اتوماتیک انجام گیرد.

هزینه راه اندازی این کسب و کار چیزی در حدود 350 تا 450 میلیون تومان است که برای خرید و راه اندازی دستگاه های مورد نظر خرج خواهد شد. فضای مورد نیاز برای این نوع کسب و کار چیزی در حدود 40 تا 60 متر میباشد که البته بسته به میزان تولید میتواند کاملا متغیر باشد.

بسته بندی شکلات

بسته بندی شکلات نیز یکی دیگر از انواع کسب و کارها است که میتواند در صورت بازاریابی هدفمند به یکی از کسب و کارهای پرسود تبدیل شود. این نوع کسب و کار به هیچگونه دانش فنی نیاز ندارد و فقط کافی است تا شکلات های فله ای را تهیه و سپس بوسیله دستگاه بسته بندی آن ها را داخل سلفون و یا پاکت های آماده بسته بندی کنید. این کار بوسیله دستگاه های بسته بندی توزین دار قابل انجام است و میتوان در هر دقیقه چیزی در حدود 30 تا 50 بسته شکلات را در اوزان مختلف بسته بندی و آماده ارائه به بازار کرد.

هزینه راه اندازی این نوع کسب و کار بسته به میزان تولید چیزی در حدود 350 تا 500 میلیون تومان است که میتواند بسته به نوع دستگاه خریداری شده کمی تغییر داشته باشد. میزان فضای مورد نیاز چیزی در حدود 40 تا 60 متر البته بسته به میزان تولید متغیر میباشد.

برای تهیه دستگاه های این نوع کسب و کار به کجا مراجعه کنیم؟

تهیه و خرید دستگاه های بسته بندی کار آسانی نیست و برای خرید آن ها میبایست تحقیقات گسترده ای کنید تا بتوانید دستگاهی را تهیه و خریداری کنید که تمامی نیازهای شما را برطرف کند. پیشنهاد ما استفاده از فروشگاهها و شرکت هایی نظیر بامک و البرز ماشین کرج میباشد. این نوع شرکت ها توانسته اند با استفاده از فضای مجازی و البته پشتوانه تولید بیش از 15 سال به معتبر ترین شرکت های تولید کننده بازار در حوزه دستگاه های بسته بندی تبدیل شوند. با مراجعه به وب سایت این دو شرکت و برقراری ارتباط با آن ها میتوانید از مشاوره رایگان و خریدی بسیار شایسته برخوردار شوید. خوشحال میشویم تا در صورت داشتن تجربه در خصوص خرید دستگاه های بسته بندی و یا راه اندازی این نوع کسب و کارها نظرات خود را با ما در پایین همین مطلب در میان بگذارید.

4.1/5 - (7 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا