سالادها

سالاد ترکی | طرز تهیه 4 نوع سالاد ترکی

سالاد ترکی، طعمی خوشمزه دارد. همیشه مواد اولیه آن در دسترس است و آماده سازی آن راحت میباشد.

زمان مهیا کردن: 10 دقیقه

مناسب برای: 2 نفر

ملل: ترکیه

این سالاد خوشمزه را میتوان به 4 روش آماده نمود:

  1. سالاد ترکی بادمجان
  2. سالاد ترکی هویج
  3. سالاد ترکی تند
  4. سالاد ترکی پنیر

1. سالاد ترکی بادمجان

محتویات:

  • 1 عدد بادمجان
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 1 عدد خیار خرد شده با پوست
  • 2 عدد گوجه خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • نصف لیوان نخود آبپز شده
  • نمک و زیره در صورت تمایل
  • جعفری به میزان دلخواه

روش آماده سازی:

  • ابتدا روی بادمجان چند سوراخ ایجاد کرده (برای بخار شدن آب موجود در بادمجان) و سپس آن را در فر جهت کبابی شدن قرار دهید.
  • بادمجان را از فر خارج کرده و در آب سرد قرار دهید و پس از سرد شدن بادمجان را پوست بکنید.
  • خیار، گوجه، پیاز و جعفری که قبلا خرد کرده اید را با هم مخلوط نمایید.
  • بادمجان، ادویه، نخود آبپز شده، روغن زیتون و آبلیمو را به مخلوط اضافه نمایید.
  • اکنون سالاد شما آماده است. آن را تزیین کرده و با سس مایونز میل نمایید.

2. سالاد ترکی هویج

محتویات:

  • 1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غداخوری سس کچاپ
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • جعفری به میزان دلخواه
  • 3 عدد هویج کوچک رنده شده به صورت ریز
  • 3 عدد گوجه فرنگی
  • نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 2 حبه سیر
  • 2 عدد فلفل سبز

روش آماده سازی:

  • همه‌ی مواد ذکر شده را به قطعه های ریز خرد کنید.
  • سس گوجه، کچاپ و فلفل را روی آن بریزید.
  • اکنون سالاد شما آماده است. میتوانید آن را تزیین و سپس میل نمایید.

3. سالاد ترکی تند

محتویات:

  • 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 عدد فلفل سبز
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • مقداری نمک
  • مقداری زیره
  • جعفری به میزان دلخواه
  • 2 حبه سیر

روش آماده سازی:

  • سیر، پیاز و فلفل سبز را خرد کرده و باهم مخلوط نمایید.
  • مقداری زیره و نمک به مخلوط اضافه نمایید.
  • فلفل قرمز و رب گوجه را به سالاد اضافه نمایید.
  • سالاد را تزیین و میل نمایید.

سالاد ترکی پنیر

محتویات:

  • 3 قطعه پنیر سفید
  • 4 عدد گوجه متوسط
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • فلفل به میزان دلخواه
  • جعفری به میزان دلخواه
  • نمک به میزان مدلخواه
  • 1 لیوان ذرت آبپز شده

روش آماده سازی:

  • ابتدا پنیر را  با آب ولرم شسته و بعد آن را به قطعه های کوچکتر برش دهید.
  • گوجه، جعفری و پیاز را خرد کنید.
  • فلفل، نمک و ذرت آبپز شده را به آن اضافه نمایید.
  • سالاد را تزیین نموده و میل کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا