خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش گوشت و ماست

300 گرم خورش گوشت و ماست دارای 287 کالری، 28 گرم پروتئین، 23 گرم کربوهیدرات و 9.1 گرم چربی است.
مواد لازم
گوشت گوسفند: 500 گرم (دارای کمی چربی که به صورت مکعب های کوچک خرد شده است – همچنین میتوانید گوشت را به صورت قلقلی دربیاورید)
آب: 2.5 لیوان یا 625 میلی لیتر
دارچین: به میزان لازم
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
عصاره مرغ: 2 حبه
پیاز: 1 عدد بزرگ یا 200 گرم (رشته رشته شده)
ماست کم چرب: 4 لیوان
آرد ذرت: 1.5 قاشق غذاخوری
کلم گل: 500 گرم (خرد شده)
سیر: 2 حبه (آسیاب شده)
روش آماده سازی و پخت
- آب و گوشت گوسفند را در قابله ای بزرگ قرار داده و روی حرارت بگذارید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، روی آب کف ظاهر خواهد شد، آن را بردارید.
- پس از اینکه کف روی آب از بین رفت; دارچین، فلفل سیاه، عصاره مرغ و پیاز را اضافه کنید. حرارت گاز را ملایم کنید و بگذارید تا گوشت پخته شود (تقریبا 1 ساعت)، در صورت نیاز آب را به آن اضافه کنید.
- ماست و آرد ذرت را مخلوط کرده و به مخلوط گوشت اضافه کنید. غذا را مرتب هم بزنید و غذا را روی حرارت ملایم به مدت 2 الی 3 دقیقه رها کنید.
- گل کلم را به غذا اضافه کنید و روی حرارت ملایم 8 الی 10 دقیقه بگذارید تا کلم پخته شود.
- سیر را به غذا اضافه کنید.
- خورش گوشت و ماست شما اکنون آماده است، این خورش را با برنج سرو کرده و میل نمایید.
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
اطلاعات بیشتر...