تبلیغات ویژه
خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش گوشت و ماست

300 گرم خورش گوشت و ماست دارای 287 کالری، 28 گرم پروتئین، 23 گرم کربوهیدرات و 9.1 گرم چربی است.

مواد لازم

گوشت گوسفند: 500 گرم (دارای کمی چربی که به صورت مکعب های کوچک خرد شده است – همچنین میتوانید گوشت را به صورت قلقلی دربیاورید)

آب: 2.5 لیوان یا 625 میلی لیتر

دارچین: به میزان لازم

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

عصاره مرغ: 2 حبه

پیاز: 1 عدد بزرگ یا 200 گرم (رشته رشته شده)

ماست کم چرب: 4 لیوان

آرد ذرت: 1.5 قاشق غذاخوری

کلم گل: 500 گرم (خرد شده)

سیر: 2 حبه (آسیاب شده)

روش آماده سازی و پخت

  1. آب و گوشت گوسفند را در قابله ای بزرگ قرار داده و روی حرارت بگذارید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، روی آب کف ظاهر خواهد شد، آن را بردارید.
  2. پس از اینکه کف روی آب از بین رفت; دارچین، فلفل سیاه، عصاره مرغ و پیاز را اضافه کنید. حرارت گاز را ملایم کنید و بگذارید تا گوشت پخته شود (تقریبا 1 ساعت)، در صورت نیاز آب را به آن اضافه کنید.
  3. ماست و آرد ذرت را مخلوط کرده و به مخلوط گوشت اضافه کنید. غذا را مرتب هم بزنید و غذا را روی حرارت ملایم به مدت 2 الی 3 دقیقه رها کنید.
  4. گل کلم را به غذا اضافه کنید و روی حرارت ملایم 8 الی 10 دقیقه بگذارید تا کلم پخته شود.
  5. سیر را به غذا اضافه کنید.
  6. خورش گوشت و ماست شما اکنون آماده است، این خورش را با برنج سرو کرده و میل نمایید.
5/5 - (1 امتیاز)
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا