دسر
طرز تهیه دسر کشکول ترکیه ای خوشمزه و مجلسی
![دسر کشکول ترکیه ای](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/05/Keskul-e-Fugara-Turkish-Milk-and-Almond-Pudding-2-of-3.jpg)
مناسب برای: ۴ نفر
زمان آماده سازی و پخت: 60 دقیقه
مواد لازم برای تهیه دسر کشکول ترکیه ای:
- بادام خلال یا پرک: ۱۲۰ گرم
- شیر: ۶۰۰ میلیلیتر یا دو و نیم پیمانه
- آرد برنج: ۲۵ گرم
- شکر: ۶ تا ۴ قاشق غذاخوری
- پودر پسته: برای تزیین
طرز تهیه دسر کشکول ترکیه ای:
- به کمک غذاساز، هاون یا چرخ گوشت بادام را پودر کنید. ۴-۳ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
- در یک کاسه کوچک کمی شیر را به آرد برنج اضافه کنید تا به صورت خمیر شل درآید.
- باقی شیر را همراه شکر در یک قابلمه روی شعله متوسط بگذارید تا به جوش آید. مخلوط شیر و آرد برنج را در قابلمه بریزید. شعله را کم کرده و مدام مایه را با قاشق چوبی هم بزنید. مایه را آنقدر روی شعله نگه دارید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی بماسد.
- خمیر بادام را اضافه کرده و روی شعله کم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را بپزید. در این مرحله هم مایه را دائم هم بزنید تا غلیظ شود.
- کشکول را در کاسههای سرو ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد شود. پودر پسته را روی دسر پاشیده و سرو کنید.
نوش جان 😉