غذاها

بریانی اصفهان؛ طرز تهیه بریانی اصفهان با جگر سفید

بریانی یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است.

مناسب برای: 2 نفر

زمان آماده سازی و پخت: 80 دقیقه

مواد لازم بریانی اصفهان:

  • گوشت سر دست گوسفند: ۲۵۰ گرم
  • دنبه: ۵۰ گرم
  • جگر سفید گوسفند: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • گردو، کنجد، خلال پسته و بادام: مقداری
  • نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه بریانی اصفهان:

1. گوشت گوسفند، دنبه، ۱ عدد پیاز، چند قاشق روغن مایع و ۴ لیوان آب را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود (پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند).

2. جگر سفید را خرد کنید و با ۲ لیوان آب، ۱ پیاز خرد شده، چند قاشق روغن، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه‌ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید سپس چرخ کنید و کنار بگذارید.

3. مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را نیز پس از پخت چرخ کنید سپس با زعفران دم کرده، مقداری نعناع خشک، نمک و فلفل سیاه مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید.

4. مایهٔ بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین، خلال پسته یا بادام بگذارید و داخل قابلمه‌ای که چرب کرده‌اید قرار دهید تا کباب شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود.
مقداری آب گوشت را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با جگر سفید چرخ شده، گردوی خرد شده، کنجد، جعفری و … تزیین و سرو کنید.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا