غذاها

بریانی اصفهان؛ طرز تهیه بریانی اصفهان با جگر سفید

بریانی یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است.

مناسب برای: 2 نفر

زمان آماده سازی و پخت: 80 دقیقه

مواد لازم بریانی اصفهان:

  • گوشت سر دست گوسفند: ۲۵۰ گرم
  • دنبه: ۵۰ گرم
  • جگر سفید گوسفند: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • گردو، کنجد، خلال پسته و بادام: مقداری
  • نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه بریانی اصفهان:

1. گوشت گوسفند، دنبه، ۱ عدد پیاز، چند قاشق روغن مایع و ۴ لیوان آب را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود (پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند).

2. جگر سفید را خرد کنید و با ۲ لیوان آب، ۱ پیاز خرد شده، چند قاشق روغن، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه‌ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید سپس چرخ کنید و کنار بگذارید.

تبلیغات

3. مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را نیز پس از پخت چرخ کنید سپس با زعفران دم کرده، مقداری نعناع خشک، نمک و فلفل سیاه مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید.

4. مایهٔ بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین، خلال پسته یا بادام بگذارید و داخل قابلمه‌ای که چرب کرده‌اید قرار دهید تا کباب شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود.
مقداری آب گوشت را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با جگر سفید چرخ شده، گردوی خرد شده، کنجد، جعفری و … تزیین و سرو کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا