سالادها
طرز تهیه سالاد زیتون تند
![سالاد زیتون تند](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/04/2d468316ca43014abad8fda036cfd422_w550_h550.jpg)
سالاد زیتون مناسب افرادی است که به غذاهای تند علاقه بسیاری دارند. در این مطلب به طرز تهیه این سالاد خوشمزه خواهیم پرداخت.
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم برای تهیه سالاد زیتون تند:
- زیتون سبز بدون هسته: 100 گرم
- زیتون سیاه بدون هسته: 100 گرم
- گوجه گیلاسی: 200 گرم – نصف شده
- سیر: 1/4 لیوان
- فلفل قرمز تند: 5 عدد کوچک خردشده
- روغنزیتون: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان دلخواه
روش آمادهسازی سالاد زیتون تند:
- دانههای زیتون سبز را با فلفل قرمز خردشده پرکنید و کنار بگذارید.
- سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و گوجهها را در سینی فر قرار دهید.
- دمای فر را روی 120 درجه قرار دهید.
- سینی فر را در فر قرار دهید. تا زمانی که گوجهها خشک شود و سپس آن را خارج کنید.
- در ظرفی سیر، روغنزیتون و نمک بریزید و بهخوبی مخلوطکنید.
- گوجه خشکشده را به ظرف بالا اضافه کنید و بهخوبی مخلوطکنید.
- زیتون سبز پرشده و زیتون سیاه را به ظرف بالا اضافه کنید.
- ظرف را بهخوبی مخلوطکنید و سپس سرو کنید.
نوش جان 😉