سالادها

طرز تهیه سالاد زیتون تند

سالاد زیتون مناسب افرادی است که به غذاهای تند علاقه بسیاری دارند. در این مطلب به طرز تهیه این سالاد خوشمزه خواهیم پرداخت.

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد زیتون تند:

  • زیتون سبز بدون هسته: 100 گرم
  • زیتون سیاه بدون هسته: 100 گرم
  • گوجه گیلاسی: 200 گرم – نصف شده
  • سیر: 1/4 لیوان
  • فلفل قرمز تند: 5 عدد کوچک خردشده
  • روغن‌زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان دلخواه

روش آماده‌سازی سالاد زیتون تند:

  1. دانه‌های زیتون سبز را با فلفل قرمز خردشده پرکنید و کنار بگذارید.
  2. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و گوجه‌ها را در سینی فر قرار دهید.
  3. دمای فر را روی 120 درجه قرار دهید.
  4. سینی فر را در فر قرار دهید. تا زمانی که گوجه‌ها خشک شود و سپس آن را خارج کنید.
  5. در ظرفی سیر، روغن‌زیتون و نمک بریزید و به‌خوبی مخلوط‌کنید.
  6. گوجه خشک‌شده را به ظرف بالا اضافه کنید و به‌خوبی مخلوط‌کنید.
  7. زیتون سبز پرشده و زیتون سیاه را به ظرف بالا اضافه کنید.
  8. ظرف را به‌خوبی مخلوط‌کنید و سپس سرو کنید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا