سالادها
طرز تهیه طرز تهیه سالاد لارب گای (سالاد تایلندی)

مواد لازم سالاد لارب گای:
- مرغ درشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- آب مرغ: نصف فنجان
- پیازچه خرد شده: یک چهارم فنجان
- موسیر ورقه شده: یک چهارم فنجان
- گشنیز ساطوری شده: یک چهارم فنجان
- برگ نعنا خرد شده: یک چهارم فنجان
- سس ماهی: ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
- برنج بوداده قهوهای شده کوبیده: یک سوم فنجان
- پودر چیلی قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
- مغز کاهو یا کلم ولوبیا سبز: مقداری برای تزئین
طرز تهیه سالاد لارب گای:
۱. آب مرغ را در قابلمه متوسطی گرم کنید. مرغ چرخ کرده را اضافه کنید تا مرغ بپزد.
۲. آب لیمو، سس ماهی، چیلی قرمز، برنج بوداده، موسیر، پیازچه، و برگهای نعنا را اضافه کنید. خوب به هم بزنید. طبق ذائقه میتوانید مقدار آب لیمو، سس ماهی و یا چیلی را تغییر دهید.
۳. این سالاد معمولاً با مغز کاهو یا کلم ولوبیا سبز تزئین میشود.
برنج بوداده:
اجاق را در بالاترین حرارت قرار داده یک فنجان برنج خام را تفت داده تا به رنگ قهوهای در آید و تقریباً شکل سوخته به خود بگیرد. سپس کمی آن را در هاون میکوبیم.