سالادها

طرز تهیه طرز تهیه سالاد لارب گای (سالاد تایلندی)

مواد لازم سالاد لارب گای:

  • مرغ درشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • آب مرغ: نصف فنجان
  • پیازچه خرد شده: یک چهارم فنجان
  • موسیر ورقه شده: یک چهارم فنجان
  • گشنیز ساطوری شده: یک چهارم فنجان
  • برگ نعنا خرد شده: یک چهارم فنجان
  • سس ماهی: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • برنج بوداده قهوه‌ای شده کوبیده: یک سوم فنجان
  • پودر چیلی قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
  • مغز کاهو یا کلم ولوبیا سبز: مقداری برای تزئین

طرز تهیه سالاد لارب گای:

۱. آب مرغ را در قابلمه متوسطی گرم کنید. مرغ چرخ کرده را اضافه کنید تا مرغ بپزد.

۲. آب لیمو، سس ماهی، چیلی قرمز، برنج بوداده، موسیر، پیازچه، و برگ‌های نعنا را اضافه کنید. خوب به هم بزنید. طبق ذائقه می‌توانید مقدار آب لیمو، سس ماهی و یا چیلی را تغییر دهید.

۳. این سالاد معمولاً با مغز کاهو یا کلم ولوبیا سبز تزئین می‌شود.

برنج بوداده:

اجاق را در بالاترین حرارت قرار داده یک فنجان برنج خام را تفت داده تا به رنگ قهوه‌ای در آید و تقریباً شکل سوخته به خود بگیرد. سپس کمی آن را در هاون می‌کوبیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟
0 امتیاز از 0 رای

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا