سالادها
طرز تهیه طرز تهیه سالاد لارب گای (سالاد تایلندی)
مواد لازم سالاد لارب گای:
- مرغ درشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- آب مرغ: نصف فنجان
- پیازچه خرد شده: یک چهارم فنجان
- موسیر ورقه شده: یک چهارم فنجان
- گشنیز ساطوری شده: یک چهارم فنجان
- برگ نعنا خرد شده: یک چهارم فنجان
- سس ماهی: ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
- برنج بوداده قهوهای شده کوبیده: یک سوم فنجان
- پودر چیلی قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
- مغز کاهو یا کلم ولوبیا سبز: مقداری برای تزئین
طرز تهیه سالاد لارب گای:
۱. آب مرغ را در قابلمه متوسطی گرم کنید. مرغ چرخ کرده را اضافه کنید تا مرغ بپزد.
۲. آب لیمو، سس ماهی، چیلی قرمز، برنج بوداده، موسیر، پیازچه، و برگهای نعنا را اضافه کنید. خوب به هم بزنید. طبق ذائقه میتوانید مقدار آب لیمو، سس ماهی و یا چیلی را تغییر دهید.
۳. این سالاد معمولاً با مغز کاهو یا کلم ولوبیا سبز تزئین میشود.
برنج بوداده:
اجاق را در بالاترین حرارت قرار داده یک فنجان برنج خام را تفت داده تا به رنگ قهوهای در آید و تقریباً شکل سوخته به خود بگیرد. سپس کمی آن را در هاون میکوبیم.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی
برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه