غذاهای دریایی
طرز تهيه ماهی سرخ شده مجلسی و خوشمزه
چگونه ماهی را سرخ کنیم؟
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه ماهی سرخ شده:
- آرد نخود: ۱۰۰ گرم
- زنجبیل نرم شده: ۱ قاشق چایخوری
- سیر تازه کوبیده شده: ۱ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: ۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سبز تازه: ۲ عدد ریز شده
- آب: ۳۰۰ میلیلیتر یا 1 و یک چهارم لیوان
- ماهی روغنی: ۱ کیلوگرم
- روغن: ۳۰۰ میلیلیتر
- برگهای تازه گشنیز ریز شده: کمی
- لیموی تکه شده: دو عدد برای تزیین
- فلفل سبز از وسط بریده شده: ۶ عدد
- برنج پخته شده برای صرف
طرز تهیه ماهی سرخ شده:
- آرد نخود را در کاسه بزرگی ریخته زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم.
- فلفل سبز و گشنیز را به آن افزوده و به هم میزنیم تا مخلوط شود.
- آب را به تدریج به آن اضافه کرده و کاملاً به هم بزنید تا خمیر نسبتاً ضخیمی به دست آید. سپس آن را کنار بگذارید.
- از یک چاقوی تیز استفاده کرده و ماهی را به هشت قسمت تقسیم کنید.
- تکههای ماهی را به دقت در خمیر بغلتانید بهطوریکه تمام اطراف ماهی به آن آغشته شود. خمیرهای اضافی را از ماهی پاک کنید.
- روغن را در ماهیتابه گرم کنید. ماهی را به آن افزوده و با شعله ملایم سرخ کنید. هر تکه را یک بار برگردانید تا دو طرف آن پخته و طلایی شود.
- پس از پختن ماهی را در ظرف بکشید و آن را با حلقههای لیمو و فلفل سبز تزیین کنید و با برنج پخته صرف کنید.
📢 دانشآموز عزیز، کلمهای که دنبالش هستی رو پیدا نکردی؟ 🤔
ما اینجاییم تا کمکت کنیم! اگه کلمهای توی سایت نبود و دوست داری براش جملهسازی بشه، همینجا توی کامنتها بنویس! ✍️ ما در سریعترین زمان ممکن برات جملههای جذاب و آموزشی میسازیم.