نکات آشپزی

بوی بد مرغ را چگونه از بین ببریم؟

بسیاری از افراد به علت بوی نامطبوع مرغ از خوردن این غذا امتناع می‌ورزند اما ترفندهایی برای طبخ مرغ وجود دارد که می‌توان با استفاده از آن‌ها بوی زهم مرغ را از بین برد و این غذا را دلپذیر کرد. اگر فرزند بهانه‌گیری دارید که به علت بوی مرغ، از خوردن آن خودداری می‌کند و یا مهمانی ویژه‌ای در راه دارید این ترفندها را بیاموزید و با آن غذای خود را خوشبو و خوشمزه کنید.

تبلیغات

ترفندهایی برای از بین بردن بوی زهم مرغ

در این مطلب می‌خواهیم شمارا با ترفندهایی آشنا کنیم که بوی مرغ را با آن از بین ببرید اما نکته‌ای که در اینجا قابل اهمیت است این است که ابتدا باید در خرید مرغ دقت کنیم و مرغی را تهیه کنیم که رنگ پوست آن صورتی کم‌رنگ باشد زیرا تهیه مرغ‌های مانده که رنگ پوست زرد و کبودی دارند سلامت خانواده‌مان را به خطر می‌اندازد.

بعد از خرید درست مرغ، باید روش‌های زیر را بکار ببرید تا بوی معمول و زهم مرغ از بین برود.

⦁ قبل از پخت مرغ را ساعتی در سس یا آب‌لیمو بخوابانید.

⦁ برای از بین بردن بوی بد مرغ می‌توانید در هنگام پخت آن را با گیاهانی مانند: رزماری، سیر و پیاز طعم دار کنید.

تبلیغات

⦁ هویج یکی دیگر از مواد غذایی است که موجب از بین بردن بوی زهم مرغ می‌شود.

مرغروش از بین بردن بوی زهم مرغ

⦁ هنگام کباب کردن مرغ از علف لیمو استفاده کنید.

⦁ برای اینکه مرغ بوی خوبی بدهد هنگام سرخ کردن کمی زنجبیل روی آن بپاشید.

⦁ بهتر است موادی که مرغ را قبل از پخت در آن می‌خوابانید، سیر رنده شده زیادی داشته باشد.

⦁ شب قبل از پخت مرغ روی آن نمک بپاشید و در صافی قرار بدهی تا آب آن خارج گردد و سپس آن را خوب بشویید و با مقداری کره تفت دهید و مراحل پخت را تکمیل کنید.

تبلیغات

⦁ 30 دقیقه قبل از پخت تکه‌های مرغ را در آب‌لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.

⦁ یک روش معمول و ساده در طبخ مرغ که بوی نامطبوع آن را نیز از بین می‌برد این است که ابتدا مرغ را تکه‌تکه می‌کنیم و سپس دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زعفران آب‌شده و یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو مخلوط می‌کنیم. مرغ‌ها را در یک قابلمه می‌چینیم و مقداری از مواد را روی آن می‌ریزیم به همین روش ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شود سپس مقداری روغن اضافه و زیر قابلمه را کم می‌کنیم تا بپزد.

مرغاز بین بردن بوی زهم مرغ موقع پختن

⦁ برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ به آب آن در هنگام طبخ یک عدد سیب، 2 چوب دارچین، چهار عدد میخک، کمی زنجبیل و یک‌چهارم پیمانه سرکه اضافه نمایید.

⦁ اگر نسبت به بو و طعم حساسید و قادر به استفاده از موادی که ذکر شد نیستید، می‌توانید از چند تکه هویج یا ساقه کرفس را هنگام پخت درون مرغ بیاندازید و بعدازاینکه این مواد بوی بد و هورمون‌ها و مواد مضر را جذب کردند، آن‌ها را از درون ظرف خارج کنید و دور بریزید.

⦁ برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ و خوشمزه شدن مرغ از حداقل آب برای طبخ آن استفاده کنید و یا می‌توانید مرغ را داخل یک ماهیتابه دردار بگذارید و با حرارت ملایم بپزید تا به روغن بیفتد و به‌نوعی با آب و روغن خودش بپزد و سرخ شود و بعد همراه با پیاز سرخ‌کرده و ادویه‌ها آن را طعم دار کنید.

تبلیغات
5/5 - (3 امتیاز)

منبع
namnakگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا