خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش مرغ با فلفل دلمه ای و هویج

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ با فلفل دلمه ای و هویج:

  • مرغ: ۵۰۰ گرم
  • هویج: ۳ عدد متوسط
  • فلفل دلمه‌ای سبز: ۳ عدد متوسط
  • پیاز: ۲ عدد درشت
  • آب‌لیمو: مقداری
  • شکر: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و روغن: به میزان لازم
  • رب گوجه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: به اندازه لازم
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • دارچیننصف قاشق چای‌خوری
  • زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری
  • آویشن: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر یا سیر له شده: نصف قاشق چای‌خوری

همچنین بخوانید: طرز تهیه خورش مرغ

تبلیغات

طرز تهیه خورش مرغ با فلفل دلمه ای و هویج:

  1. تکه‌های مرغ را در کمی روغن و با حرارت متوسط سرخ کنید و کنار بگذارید.
  2. پیازها را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید در حدی که کمی نرم شود (۲ دقیقه).
  3. ادویه‌ها (فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، آویشن و پودر سیر) را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  4. فلفل دلمه‌ای خردشده را همراه پیاز و ادویه کمی تفت دهید.
  5. رب گوجه و آب‌لیمو و شکر و تکه‌های مرغ و هویج‌ها را به مواد اضافه کرده و مقداری آب (در حدی که تقریباً روی مواد را بگیرد) و نمک روی مواد بریزید و بعد از اولین جوش حرارت را کم کنید و اجازه دهید آرام‌آرام بپزد.
  6. در نیمه‌های پخت غذا را بچشید و اگر نمک یا آب‌لیمو یا رب گوجه (چون رنگ رب‌ها با توجه به کیفیت آن‌ها بسیار متفاوت است) نیاز بود اضافه کنید.

نوش جان 😉

4.2/5 - (34 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا