غذاها

طرز تهیه سوغان سو اردبیل؛ خوشمزه و سنتی

سوغان سو غذای بومی اردبیل و آذربایجان شرقی است.

مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم

  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • روغن مایع: ۱ استکان
  • رشته: ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آب: ۱ لیتر

طرز تهیه سوغان سو اردبیل

ابتدا پیاز خرد شده رو در روغن سرخ می‌کنیم و آب رو بهش اضافه می‌کنیم وقتی آب جوش اومد رشته‌ها رو بهش اضافه می‌کنیم بعد از ۵ دقیقه تخم مرغ‌ها رو داخل آبی که در حال جوش هست طوری می‌شکنیم که سفیده از زرده جدا نشه. ۵ دقیقه دیگه طول میکشه تا غذا آماده بشه. این غذا رو مانند آبگوشت اول آبشو با نان میخورن بعد رشته و تخم مرغشو جداگانه میکشن میخورن.

3.5/5 - (6 امتیاز)
منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا