غذاها
طرز تهیه سوغان سو اردبیل؛ خوشمزه و سنتی
سوغان سو غذای بومی اردبیل و آذربایجان شرقی است.
مناسب برای: ۴ نفر
مواد لازم
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- روغن مایع: ۱ استکان
- رشته: ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- آب: ۱ لیتر
طرز تهیه سوغان سو اردبیل
ابتدا پیاز خرد شده رو در روغن سرخ میکنیم و آب رو بهش اضافه میکنیم وقتی آب جوش اومد رشتهها رو بهش اضافه میکنیم بعد از ۵ دقیقه تخم مرغها رو داخل آبی که در حال جوش هست طوری میشکنیم که سفیده از زرده جدا نشه. ۵ دقیقه دیگه طول میکشه تا غذا آماده بشه. این غذا رو مانند آبگوشت اول آبشو با نان میخورن بعد رشته و تخم مرغشو جداگانه میکشن میخورن.