پیش غذا

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی با هویج

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

تبلیغات

مناسب برای: 5 نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ رشته‌فرنگی با هویج:

  • رشته‌فرنگی: 1 لیوان
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن: 1 قاشق غذاخوری
  • هویج: 1 عدد (بزرگ / خردشده)
  • جعفری: 1 قاشق غذاخوری (خردشده)
  • خورش مرغ: 5 لیوان
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش آماد سازی سوپ رشته‌فرنگی با هویج:

  1. ابتدا روغن‌زیتون و روغن را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط داغ کنید.
  2. رشته‌فرنگی را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه سرخ‌کنید.
  3. خورش مرغ، هویج، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بگذارید به جوش آید.
  4. سر قابلمه را بگذارید و زیر قابلمه را کم کنید و به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید تا بپزد (تا زمانی که هویج و رشته‌فرنگی پخته شود).
  5. سوپ را در ظرف سرو قرار دهید سپس جعفری خردشده را روی سوپ بریزید و سوپ را سرو کنید.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا