پیش غذا
طرز تهیه سوپ مرغ و لیمو به روش یونانی
![سوپ مرغ به روش یونانی](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/04/yamyumi-5.jpeg)
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ به روش یونانی:
- روغن ذرت: 1 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد (خردشده)
- خورش مرغ: 6 لیوان
- برنج ایتالیایی: 500 گرم
- تخممرغ: 2 عدد (هم زده)
- سینه مرغ: 100 گرم (خردشده)
- آبلیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
روش آمادهسازی سوپ مرغ به روش یونانی:
- ابتدا روغنزیتون و پیاز را در قابلمهای روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که پیازها آب شود.
- آب مرغ و برنج را به پیاز اضافه کنید سپس حرارت اجاق را کم کنید و بگذارید به مدت 15 الی 20 دقیقه پخته شود.
- کمی از آب گوشت را به تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید سپس به سوپ بهتدریج اضافه کنید و هم زنید.
- سینه مرغ را سرخکنید و روی آن آبلیمو بریزید سپس در سوپ بریزید و بگذارید به مدت 5 دقیقه بجوشد.
- سوپ شما آماده سرو است.
نوش جان 😉
تبلیغات