پیش غذا

طرز تهیه سوپ مرغ و لیمو به روش یونانی

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

تبلیغات

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ به روش یونانی:

  • روغن ذرت: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد (خردشده)
  • خورش مرغ: 6 لیوان
  • برنج ایتالیایی: 500 گرم
  • تخم‌مرغ: 2 عدد (هم زده)
  • سینه مرغ: 100 گرم (خردشده)
  • آب‌لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری

روش آماده‌سازی سوپ مرغ به روش یونانی:

  1. ابتدا روغن‌زیتون و پیاز را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که پیازها آب شود.
  2. آب مرغ و برنج را به پیاز اضافه کنید سپس حرارت اجاق را کم کنید و بگذارید به مدت 15 الی 20 دقیقه پخته شود.
  3. کمی از آب‌ گوشت را به تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید سپس به سوپ به‌تدریج اضافه کنید و هم زنید.
  4. سینه مرغ را سرخ‌کنید و روی آن آب‌لیمو بریزید سپس در سوپ بریزید و بگذارید به مدت 5 دقیقه بجوشد.
  5. سوپ شما آماده سرو است.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا