پیش غذا

طرز تهیه سوپ ورمیشل برای 4 نفر

سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ‌های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود. این سوپ خوشمزه هم به صورت مجلسی برای پیش غذا تهیه می‌شود، هم مانند سوپ‌هایی مثل سوپ مرغ برای درمان سرماخوردگی و تقویت بدن استفاده می‌شود. در تهیه این سوپ دست ما کاملاً باز است و می‌توانیم از انواع مواد غذایی استفاده کنیم، مثلاً در این دستور ما از گوشت مرغ استفاده کرده‌ایم که می‌توانیم آنرا با گوشت چرخ کرده جایگزین کنیم، یا اینکه کلاً گوشت مرغ را هم حذف کنیم و سوپ را به صورت کاملاً گیاهی درست کنیم.

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه سوپ ورمیشل برای 4 نفر را برای شما آماده نموده ایم.

طرز تهیه سوپ ورمیشل مجلسی برای 4 نفر

مواد لازم سوپ ورمیشل رستورانی برای 4 نفر:

  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • سینه مرغ ۲۵۰ گرم
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • رشته ورمیشل خرد شده ۱ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
  • جعفری و لیموترش برای طعم دهی و تزیین

طرز تهیه سوپ ورمیشل مجلسی با مرغ:

ابتدا ۲ لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب سریع به جوش بیاید، سپس مرغ را به همراه کمی زردچوبه به آرامی به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه داخل آب جوش بماند و پس از گذشت این زمان مرغ را از آب جوش خارج کنید و کنار بگذارید.

در ادامه قابلمه‌ای را که برای تهیه سوپ در نظر گرفته‌اید روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع اضافه کنید. سپس پیاز را پس از پوست گرفتن به صورت ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا یکدست شوند.

در مرحله بعد مرغ را به صورت ریز خرد کنید (به صورت ریش ریش خرد کنید) و به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. پس از اینکه مرغ را کمی تفت دادید ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید.

در ادامه گوجه فرنگی را پس از گرفتن پوست به صورت ریز خرد کنید. هویج و سیب زمینی را هم پس از گرفتن پوست به صورت مکعبی خرد کنید. پس از گذشت ۲۰ دقیقه گوجه فرنگی را به همراه هویج به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید هویج کمی نرم شود، در ادامه پس از گذشت ۱۵ دقیقه سیب زمینی را اضافه کنید. مجدداً ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی هم پخته شود.

در این مرحله رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن تفت دهید و به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. در این مرحله رشته ورمیشل را نیز اضافه کنید و سوپ را مخلوط کنید تا مواد سوپ یکدست شود و رشته‌ها به هم نچسبند. پس از اینکه رشته را داخل قابلمه ریختید حدود ۱۵ دقیقه دیگر به سوپ زمان دهید تا رشته‌ها از هم باز شوند و لعاب بیندازند. پس از گذشت این زمان سوپ را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با لیموی تازه و جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

نکات پخت سوپ ورمیشل

سفت شدن سوپ

به دلیل استفاده از رشته ورمیشل این سوپ لعاب زیادی دارد و اگر بیش از حد رشته داخل آن ریخته باشید سوپ به شدت سفت می‌شود. به همین جهت زمان اضافه کردن رشته ورمیشل مراقب باشید که بیش از حد رشته داخل سوپ نریزید.

ضمن اینکه سوپ ورمیشل باید به صورت داغ سرو شود و نباید بگذارید خیلی سرد شود. زیرا در صورتی که سرد شود نیز سفت می‌شود. نکته دیگر در مورد سوپ ورمیشل این است که هر زمان می‌خواهید سوپ را سرو کنید کمی قبل‌تر رشته را اضافه کنید تا سوپ حاوی رشته روی حرارت نماند و سفت شود.

گرفتن بوی بد مرغ در سوپ

ممکن است بارها با این مشکل مواجه شده باشید که سوپ شما بوی بدی بدهد که حتی باعث شود نتوانید آنرا مصرف کنید. این بوی نامطبوع بوی زهم مرغ است که همانطور که در مرحله اول آشپزی توضیح داده شد با قرار دادن مرغ در آب جوش می‌توانید آنرا برطرف کنید.

استفاده از قارچ

در دستور پخت اصلی سوپ ورمیشل از قارچ استفاده نمی‌شود ولی اگر دوست دارید در سوپ خود از قارچ استفاده کنید، ۲۰۰ گرم قارچ را به صورت نگینی یا ورقه‌ای خرد کنید سپس در زمان اضافه کردن هویج به قابلمه اضافه کنید.

فوت و فن‌های تهیه سوپ ورمیشل با مرغ

  • به دلخواه می‌توانید از کمی ذرت در تهیه این سوپ استفاده کنید.
  • اگر فرصت کافی ندارید می‌توانید از استاک مرغ استفاده کنید.
  • به دلخواه می‌توانید کمی جو پرک نیز به این سوپ اضافه کنید ولی دقت کنید رشته بعد از خنک شدن کمی خودش را می‌گیرد پس زیاد جو پرک نریزید.
  • جعفری را در انتها بریرید سپس از روی حرارت بردارید نباید جعفری خیلی پخته شود تا تغییر نگ دهد.
  • آبلیموترش را در انتها اضافه کنید تا رنگ سوپ را کم نکند.
  • اگر سوپ ورمیشل بیش از اندازه سفت شد اصلاً نگران نباشید چند لیوان آب جوش اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
  • به دلیل گونه‌های مختلف ورمیشل سعی کنید خیلی زیاد نریزید چون در حین پخت پف می‌کند و باعث سفت شدن سوپ شما می‌شود.
  • می‌توانید فقط از رب یا فقط از گوجه فرنگی استفاده کنید ولی ترکیب این دو طعم خوبی به سوپ می‌دهد.
به این مطلب امتیاز دهید
منبع
parsidayچی شی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا