خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی با مرغ
![خورش فسنجان](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/05/fesenjan.jpg)
دستور شماره یک
مناسب برای: 5 نفر
تبلیغات
مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان:
- پیاز سرخ کرده: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
- شکر: به میزان لازم
- زردچوبه: ۲/۱ قاشق چایخوری
- روغن: ۵ قاشق
- گوشت مرغ: یک عدد کامل
- مغز گردو چرخکرده: نیم کیلو
- آب: ۳/۱ پیمانه
- رب انار شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: کمی
همچنین بخوانید: چگونه رب انار درست کنیم
طرز تهیه خورش فسنجان:
- مرغ را سرخ کرده و بعد پیاز را سرخ کرده و نمک و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم بعد ۳ تا ۴ لیوان آب و گردوی چرخکرده را به آن اضافه کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا خورش آهسته بجوشد و میگذاریم تا خوب بپزد.
- رب انار را یک ربع مانده به خورش اضافه میکنیم و میگذاریم خورش کاملاً به روغن بیفتد در صورت ترش بودن خورش کمی شکر اضافه میکنیم.
- خورش باید بعد از آماده شدن کاملاً به روغن بیفتد و آب نداشته باشد. و در صورتی که مرغ پخته شد و خورش جا نیفتاد مرغ را خارج میکنیم و موقع کشیدن داخل خورش قرار میدهیم.
نکته:
- معمولاً چاشنی فسنجان رب انار است ولی میتوان بجای آن کمی شکر و زعفران ساییده شده استفاده کرد.
- در خورش فسنجان آلو نیز میتوان ریخت.
- خورش فسنجان را با مرغابی نیز میتوان تهیه نمود.
- در صورتی که رب انار مصرف کردیم یکی دو لیوان آب زیادتر میریزیم زیرا فسنجان باید با آب بیشتر و مدت طولانیتر بجوشد تا به روغن بیفتد.
- این خورش با برنج مصرف میشود.
همچنین بخوانید:
- کالری فسنجان هر قاشق
- طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای 20 نفر
- طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای 12 نفر
- طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای 8 نفر
- طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای 4 نفر
- طرز تهیه فسنجان با مرغ برای 20 نفر
- طرز تهیه فسنجان با مرغ برای 8 نفر
- طرز تهیه فسنجان با مرغ برای ۶ نفر
- طرز تهیه فسنجان با مرغ برای 4 نفر
- طرز تهیه فسنجان با مرغ برای 2 نفر
- طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ برای 10 نفر
چطور خورش فسنجون درست کنیم؟
دستور شماره دو
مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان:
- گردوی چرخ شده: ۳۰۰ گرم
- سینه مرغ: ۵/۱ الی ۲ عدد
- نمک: کمی
- رب انار: ۱ لیوان
- شکر: به میزان دلخواه
- زعفران: به مقدار لازم
طرز تهیه فسنجون با مرغ ریش ریش:
- سینه مرغ را با کمی نمک و زردچوبه و پیاز رنده شده بپزید وقتی که پخته شد گوشت را جدا و ریش ریش و زعفرانی کنید.
- گردو را با دانه ساب یا با چرخگوشت خرد کرده با مقدار کمی آب روی حرارت ملایم بگذارید بپزد.
- گوشت و آبگوشت را به گردو اضافه کنید و بعد رب انار و شکر به اندازهای اضافه کنید که چاشنی مورد دلخواهتان به دست آید.
- اگر خورش شما رقیق بود میتوانید کمی آرد سرخ شده و به آن اضافه کنید البته روی آرد سرخ شده تا داغ است آب خورش یا آب جوش بریزید تا صاف و یکنواخت شود و سپس آن را به خورش اضافه کنید.
- خورش را روی شعله بسیار کم بگذارید و با اضافه کردن کمی آب سرد و یا یک قطعه یخ، خورش به روغن میفتد و بعد از اینکه خورش کاملاً جا افتاد و آماده شد در ظرف بریزید و با گوشت تزیین کنید.
نوش جان 😉
تبلیغات