غذاهای دریایی

طرز تهیه ماهی شکم پر در فر بدون فویل مرحله به مرحله

مناسب برای: 4 نفر

تبلیغات

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر:

  • ماهی: ۱ عدد
  • گردوی چرخ شده: یک‌دوم لیوان
  • گشنیز، شنبلیله، ترخون، مرزه خرد شده: ۱ لیوان
  • پیاز متوسط: ۳ عدد
  • رب انار: یک‌دوم استکان
  • آب لیمو: یک‌دوم استکان
  • روغن مایع یا روغن زیتون: یک‌دوم استکان
  • اشپل (تخم ماهی) در صورت تمایل: یک‌دوم استکان
  • زعفران: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • سیر خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

همچنین بخوانید: چگونه رب انار درست کنیم

طرز تهیه ماهی شکم پر در فر و ماهیتابه:

  1. فلس‌های ماهی را بگیرید. باله‌های ماهی را چیده و سرتاسر ماهی را از زیر سر تا نزدیک دم با چاقو برش دهید و شکم ماهی را خالی کنید.
  2. ماهی را تمیز بشویید و خشک کنید سپس در نمک، فلفل، آب لیمو و آب یک پیاز رنده شده، در حدود ۲ ساعت قرار دهید.
  3. اشپل ماهی را در صافی بریزید و با دست ماساژ دهید تا پوست اشپل از آن جدا شود.
  4. ۲ عدد پیاز را در کمی روغن تفت دهید. سیر خرد شده و اشپیل ماهی را به آن اضافه کنید.
  5. پس‌ازآن که مواد کمی سرخ شدند، سبزی‌ها را به آن‌ها اضافه کنید و باز هم تفت دهید.
  6. اکنون گردوی چرخ شده و رب انار را روی مواد در حال تفت بریزید و همه آن‌ها را با هم مخلوط کنید.
  7. شعله اجاق گاز را خاموش کنید با مواد مخلوط شده، شکم ماهی را پر کنید، سپس شکم ماهی را با نخ و سوزن تمیز بدوزید، ماهی شکم پر را در زعفران بغلطانید.
  8. در فر: سینی فر را چرب کنید. ماهی را در سینی فر قرار دهید تا با حرارت ۲۵۰ درجه، به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
  9. در ماهیتابه: اگر گاز فردار در اختیار ندارید، ماهی را در آرد بغلطانید. روغن داغ را آماده کنید و با شعله ملایم اجاق گاز، ماهی را سرخ کنید به‌طوری‌که قسمت درون شکم ماهی نیز با آن حرارت، به آهستگی پخته شود.

نکته: برای تهیه این غذا به سبک جنوبی می‌توانید برای مزه دار کردن ماهی از تمر هندی استفاده کنید.

نوش جان 😉

4.1/5 - (13 امتیاز)
تبلیغات
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا