غذاهای دریایی
طرز تهیه ماهی شکم پر در فر بدون فویل مرحله به مرحله
![ماهی شکم پر](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/05/ماهی-شکم-پر-با-برنج-1280x720-1.jpg)
مناسب برای: 4 نفر
تبلیغات
مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر:
- ماهی: ۱ عدد
- گردوی چرخ شده: یکدوم لیوان
- گشنیز، شنبلیله، ترخون، مرزه خرد شده: ۱ لیوان
- پیاز متوسط: ۳ عدد
- رب انار: یکدوم استکان
- آب لیمو: یکدوم استکان
- روغن مایع یا روغن زیتون: یکدوم استکان
- اشپل (تخم ماهی) در صورت تمایل: یکدوم استکان
- زعفران: یکدوم قاشق چایخوری
- سیر خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
همچنین بخوانید: چگونه رب انار درست کنیم
طرز تهیه ماهی شکم پر در فر و ماهیتابه:
- فلسهای ماهی را بگیرید. بالههای ماهی را چیده و سرتاسر ماهی را از زیر سر تا نزدیک دم با چاقو برش دهید و شکم ماهی را خالی کنید.
- ماهی را تمیز بشویید و خشک کنید سپس در نمک، فلفل، آب لیمو و آب یک پیاز رنده شده، در حدود ۲ ساعت قرار دهید.
- اشپل ماهی را در صافی بریزید و با دست ماساژ دهید تا پوست اشپل از آن جدا شود.
- ۲ عدد پیاز را در کمی روغن تفت دهید. سیر خرد شده و اشپیل ماهی را به آن اضافه کنید.
- پسازآن که مواد کمی سرخ شدند، سبزیها را به آنها اضافه کنید و باز هم تفت دهید.
- اکنون گردوی چرخ شده و رب انار را روی مواد در حال تفت بریزید و همه آنها را با هم مخلوط کنید.
- شعله اجاق گاز را خاموش کنید با مواد مخلوط شده، شکم ماهی را پر کنید، سپس شکم ماهی را با نخ و سوزن تمیز بدوزید، ماهی شکم پر را در زعفران بغلطانید.
- در فر: سینی فر را چرب کنید. ماهی را در سینی فر قرار دهید تا با حرارت ۲۵۰ درجه، به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
- در ماهیتابه: اگر گاز فردار در اختیار ندارید، ماهی را در آرد بغلطانید. روغن داغ را آماده کنید و با شعله ملایم اجاق گاز، ماهی را سرخ کنید بهطوریکه قسمت درون شکم ماهی نیز با آن حرارت، به آهستگی پخته شود.
نکته: برای تهیه این غذا به سبک جنوبی میتوانید برای مزه دار کردن ماهی از تمر هندی استفاده کنید.
نوش جان 😉
تبلیغات