نان، کیک و شیرینی

مافین دارچین؛ طرز تهیه مافین دارچین مجلسی و خوشمزه

دستور تهیه مافین با طعم دارچین (به انگلیسی: Cinnamon Muffin).

تبلیغات

مواد لازم مافین دارچین:

مواد لازم برای ۶ مافین با قطر ۷ سانتیمتری

نام مادهٔ غذایی مقدار توضیحات
آرد ضعیف (آرد شیرینی) ۱۷۰ گرم آرد، بیکینگ پودر، دارچین، شکر و نمک را با یکدیگر الک می‌کنیم.
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق چایخوری یک قاشق طبق دستور است اما به نظر مقدار آن دو برابر شود بهتر است.
شکر سفید ۱۰۰ گرم
نمک اندکی
کره بدون نمک ۸۰ گرم ذوب شده
تخم مرغ یک عدد به دمای محیط رسیده
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
شیر ۱۰۰ میلی لیتر به دمای محیط رسیده
شکر سفید ۵۰ گرم برای درست کردن رویهٔ مافین
آرد شیرینی ۳۵ گرم برای درست کردن رویهٔ مافین
دارچین یک چهارم قاشق چایخوری برای درست کردن رویهٔ مافین
کره آبکرده ۲۵ گرم برای درست کردن رویهٔ مافین

دما و زمان پخت مافین دارچین:

  • دمای فر: ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد
  • زمان پخت در فر: ۲۰ دقیقه

طرز تهیه مافین دارچین:

۱. تمام مواد (به غیر از 4 مورد آخر که برای رویه شیرینی است) را با لیسک مخلوط می‌کنیم. مایه را در قالب مافین می‌ریزیم.

۲. مواد رویهٔ مافین: آرد، کره آب شده، دارچین و شکر را با انگشت با هم مخلوط کرده تا مواد بهم تقریباً بچسبد. رویهٔ مافین را بر روی مواد اصلی مافین قرار می‌دهیم. رویهٔ مافین بافتی بیسکویت مانند داشته و شکننده است.

۳. مافین ها را در وسط سینی فری که ۱۸۰ درجه گرم شده گذاشته به مدت ۲۰ دقیقه می‌گذاریم بپزد.

تبلیغات

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا