نان، کیک و شیرینی
مافین دارچین؛ طرز تهیه مافین دارچین مجلسی و خوشمزه
دستور تهیه مافین با طعم دارچین (به انگلیسی: Cinnamon Muffin).
تبلیغات
مواد لازم مافین دارچین:
مواد لازم برای ۶ مافین با قطر ۷ سانتیمتری
نام مادهٔ غذایی | مقدار | توضیحات |
آرد ضعیف (آرد شیرینی) | ۱۷۰ گرم | آرد، بیکینگ پودر، دارچین، شکر و نمک را با یکدیگر الک میکنیم. |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری | |
دارچین | یک قاشق چایخوری | یک قاشق طبق دستور است اما به نظر مقدار آن دو برابر شود بهتر است. |
شکر سفید | ۱۰۰ گرم | |
نمک | اندکی | |
کره بدون نمک | ۸۰ گرم | ذوب شده |
تخم مرغ | یک عدد | به دمای محیط رسیده |
وانیل | یک دوم قاشق چایخوری | |
شیر | ۱۰۰ میلی لیتر | به دمای محیط رسیده |
شکر سفید | ۵۰ گرم | برای درست کردن رویهٔ مافین |
آرد شیرینی | ۳۵ گرم | برای درست کردن رویهٔ مافین |
دارچین | یک چهارم قاشق چایخوری | برای درست کردن رویهٔ مافین |
کره آبکرده | ۲۵ گرم | برای درست کردن رویهٔ مافین |
دما و زمان پخت مافین دارچین:
- دمای فر: ۱۸۰ درجه سانتیگراد
- زمان پخت در فر: ۲۰ دقیقه
طرز تهیه مافین دارچین:
۱. تمام مواد (به غیر از 4 مورد آخر که برای رویه شیرینی است) را با لیسک مخلوط میکنیم. مایه را در قالب مافین میریزیم.
۲. مواد رویهٔ مافین: آرد، کره آب شده، دارچین و شکر را با انگشت با هم مخلوط کرده تا مواد بهم تقریباً بچسبد. رویهٔ مافین را بر روی مواد اصلی مافین قرار میدهیم. رویهٔ مافین بافتی بیسکویت مانند داشته و شکننده است.
۳. مافین ها را در وسط سینی فری که ۱۸۰ درجه گرم شده گذاشته به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم بپزد.
تبلیغات
نوش جان 😉