غذاهای دریایی

طرز تهیه ماهی کبابی شکم پر بدون فویل در فر

مناسب برای: ۴ نفر

تبلیغات

مواد لازم برای تهیه ماهی کبابی شکم پر:

طرز تهیه ماهی کبابی شکم پر:

  1. در صورت وجود، تخم داخل شکم ماهی را بعد از خالی کردن و شستن جدا می‌نماییم و با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پیاز کمی سرخ می‌کنیم.
  2. سبزی را بدقت تمیز و ریز خرد می‌کنیم و با تخم ماهی مخلوط می‌کنیم و باز هم کمی سرخ می‌کنیم و کمی نمک و فلفل به مایه می‌زنیم آنگاه گردو و زرشک را داخل این مایه می‌ریزیم و ظرف را از روی آتش برمی‌داریم
  3. سپس شکم ماهی را چاک کوچکی می‌دهیم محتویات داخل آن را خارج کرده تمیز می‌شوییم.
  4. داخل شکم ماهی را با مایه فوق پر می‌کنیم بعد ته سینی را کمی چرب می‌کنیم و ماهی را به همان حالتی که در آب شنا می‌کند در سینی قرار می‌دهیم و با حرارت ۴۰۰ درجه در فر قرار می‌دهیم.
  5. بعد از یک ربع بیرون می‌آوریم پوست آن را می‌کنیم و روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم و به ماهی می‌زنیم و در حدود یک ساعت ماهی را طبخ می‌کنیم.
  6. وقتی پخته و آماده شد ماهی را از فر خارج می‌کنیم و از سینی برمی‌داریم و در دیس قرار می‌دهیم و اطراف آن را با جعفری و حلقه‌های لیموترش تزیین می‌کنیم.
  7. مقداری از سس را روی ماهی می‌دهیم و بقیه را در سس‌خوری بر سر میز می‌بریم.

ماهی معمولاً با سبزی‌پلو در روز اول عید در ایران صرف می‌شود.

نوش جان 😉

3.5/5 - (4 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا