غذاهای دریایی

طرز تهیه پلو چینی با ماهی مجلسی مرحله به مرحله

مناسب برای: چهار نفر

تبلیغات

مواد لازم برای تهیه پلو چینی با ماهی:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • ماهی آب‌پز شده: ۱ کیلوگرم
  • جوانه ماش: ۱ پیمانه
  • کنسرو ذرت: ۱ قوطی
  • پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • سویا سس: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز داغ: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • زعفران دم شده: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • کره: ۳۰۰ گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

همچنین بخوانید: طرز تهیه سس سویا در منزل

دستور پخت پلو چینی با ماهی:

  1. برنج را شسته به همراه ۱۰۰ گرم کره و افزودن نمک و فلفل و ۶ پیمانه آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
  2. بعد حرارت را ملایم کنید تا آب برنج کشیده شود آنگاه حرارت را خاموش کنید.
  3. بقیه کره را داخل یک عدد تابه ریخته روی حرارت بگذارید. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پیاز داغ روی آن بریزید، قارچ را نگینی خرد کنید و به پیاز و رب اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  4. پودر سیر، سویا سس و 1 قاشق زعفران دم شده را نیز به مواد قبلی افزوده، یک‌چهارم پیمانه هم آب یا آب ماهی (اگر در دسترس باشد) اضافه کنید و بعد ماهی آب‌پز شده را به آن‌ها بیفزایید.
  5. جوانه ماش و ذرت را هم که خوب مخلوط کرده‌اید به سس اضافه کنید حرارت را خاموش نمایید.
  6. در یک قابلمه کمی روغن بریزید یک لایه برنج ریخته و یک لایه از سسی که آماده کرده‌اید، این کار را ادامه دهید تا برنج و سس تمام شود.
  7. 3 قاشق زعفران دم شده باقی مانده را روی آن‌ها بریزید و به مدت ۴ دقیقه دم بگذارید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا