نوشیدنی ها

روش تهیه چای هندی با شیر و دارچین

طرز تهیه چای هندی با شیر با طرز تهیه چای سبز و سیاه متفاوت است، در چای هندی شیر غلیظ شده و زعفران و غیره  نیز به آن اضافه می‌شود.

زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه

مناسب برای: 2 نفر

مواد لازم برای تهیه چای هندی با شیر:

  • آب: 2 لیوان
  • چای سیاه کیسه‌ای: 1 عدد
  • شکر یا عسل: 2 قاشق چای‌خوری (اگر مایل به تلخ نوشیدن این چای باشید، شکر را حذف کنید)
  • هل: 1 قاشق چای‌خوری
  • زعفران: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • دارچین: 1 چوب
  • شیر غلیظ شده: نصف لیوان

همچنین بخوانید: طرز تهیه شیر غلیظ شده (تبخیر شده)

روش آماده‌سازی چای هندی با شیر:

  1. ابتدا آب را در قوری روی حرارت زیاد قرار دهید سپس هل، زعفران و دارچین اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید.
  2. شکر و چای را اضافه کنید و زیر قوری را کم کنید و بگذارید به‌آرامی بجوشد تا زمانی که رنگ چای عوض شود سپس زیر قوری را خاموش‌کنید.
  3. روش سرو: یک‌چهارم لیوان را با چای پر کنید و بقیه لیوان را شیر غلیظ شده بریزید.
  4. چای هندی با شیر آماده سرو است.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
tareekaaترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا