خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش بامیه با گوشت

300 گرم خورش بامیه با گوشت، دارای 526 کالری، 29 گرم پروتئین، 20 گرم کربوهیدرات و 37 گرم چربی است.

تبلیغات

مواد لازم

بامیه: 600 گرم (اندازه کوچک)

روغن سرخ کردنی:  نصف لیوان

گوشت گاو: 600 گرم (خرد شده به صورت مکعب)

آب: 4 لیوان یا 1 لیتر

تبلیغات

گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط یا 600 گرم (خرد شده به صورت مکعب های کوچک)

عصاره مرغ: 2 حبه

کره: نصف قاشق غذاخوری

سیر: 4 حبه (آسیاب شده)

جعفری: 3/4 لیوان یا 50 گرم (خرد شده)

تبلیغات

روش طبخ

  1. ابتدا سر و ته بامیه ها رو بزنید، با کمی روغن آن را تا حدی که نیمه پخته شود، تف دهید.
  2. بامیه ها را از ماهیتابه خارج کرده و بگذارید روغن آن خارج شود.
  3. گوشت و آب را در قابله ای بزرگ بریزید و بگذارید جوش بخورد. در صورتی که روی آب، کف جمع شد، کف را بردارید.
  4. تا زمانی که گوشت به پخته شدن نزدیک شود قابلمه روی حرارت بماند.
  5. گوجه فرنگی و عصاره مرغ را به مخلوط آب و گوشت اضافه کنید و در صورت نیاز کمی آب به آن اضافه کنید. تا زمانی که گوشت کاملا پخته شود، مواد روی حرارت ملایم بگذارید.
  6. ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و کره را داخل آن بریزید.
  7. سیر و جعفری را به مدت 2 دقیقه، تف دهید.
  8. سیر، جعفری و بامیه های سرخ شده را به خورش اضافه کنید.
  9. خورش بامیه را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده تا لعاب بندازد.

خورش بامیه با گوشت شما آماده است، آن را سرو کرده و میل فرمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا