غذاها
طرز تهیه آش آبغوره همدان خوشمزه
![آش آبغوره](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/05/ac-image-IV1538289818j2.jpeg)
آش آبغوره یکی از غذاهای محلی استان همدان است.
مواد لازم آش آبغوره:
- بلغور (از شب قبل) خیس خورده: ۱ لیوان
- برنج خیس خورده: نصف لیوان
- لپه خیس خورده: نصف لیوان
- گوجه فرنگی: ۵-۶ عدد پوست کنده و خرد شده
- پیاز خرد شده: ۱ عدد
- سیر: ۵-۶ حبه خرد شده
- گوشت چرخ شده و سرخ شده با ۱ عدد پیاز رنده شده: ۲۵۰ گرم
- آب: ۸ لیوان
- سبزی آش: نیم کیلو
- آبغوره: نصف لیوان (بستگی به ذائقهٔ خودتون داره)
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سر پر
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه آش آبغوره:
بلغور و برنج و لپه را با آب میگذاریم تا بپزد وقتی خوب پخته شد گوشت و پیاز سرخ شده را اضافه میکنیم و بعد از ۱۰ دقیقه رب گوجه پیاز خام و سیر را اضافه میکنیم و دوباره پس از ۱۰ دقیقه سبزی آش و گوجه فرنگی و بلغور را اضافه میکنیم وقتی گوجه و سبزی پخت آش آماده است. میتوان آن را با آبغوره صرف کرد.
نوش جان 😉