طرز تهیه سالاد آووکادو و ماهی سالمون
ماهی سالمون دارای پروتئین بالا و اسیدهای چرب امگا 3 میباشد. علاوه بر این، آووکادوی موجود در این سالاد از آنتی اکسیدان، اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین C و ویتامین A برخوردار است.
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم
– آووکادو: 2 عدد (پوست کنده و برش داده شده)
– ماهی سالمون: 200 گرم (قطعه قطعه شده – پخته شده)
– لیموترش: 1 عدد
– گیاه جرجیر: 1/4 لیوان (خرد شده)
– چاشنی خردل: یک قاشق غذاخوری
– روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
– سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری
– نمک: نصف قاشق چای خوری
– فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای خوری
روش آماده سازی
1. گیاه جرجیر و آووکادو را در ظرفی بزرگ باهم مخلوط نمایید.
2. ماهی سالمون را به آن اضافه کنید.
3. روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، آب لیمو، سرکه سیب و چاشنی خردل را به صورت جداگانه باهم مخلوط کنید.
4. مخلوط را روی ماهی و آووکادو بریزید و آن را سرو کنید. هم اکنون سالاد شما آماده است و میتوانید میل نمایید.