خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش مرغ با فلفل دلمه ای و هویج

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ با فلفل دلمه ای و هویج:
- مرغ: ۵۰۰ گرم
- هویج: ۳ عدد متوسط
- فلفل دلمهای سبز: ۳ عدد متوسط
- پیاز: ۲ عدد درشت
- آبلیمو: مقداری
- شکر: ۱ قاشق مرباخوری
- نمک و روغن: به میزان لازم
- رب گوجه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- آب: به اندازه لازم
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
- زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر یا سیر له شده: نصف قاشق چایخوری
همچنین بخوانید: طرز تهیه خورش مرغ
طرز تهیه خورش مرغ با فلفل دلمه ای و هویج:
- تکههای مرغ را در کمی روغن و با حرارت متوسط سرخ کنید و کنار بگذارید.
- پیازها را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید در حدی که کمی نرم شود (۲ دقیقه).
- ادویهها (فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، آویشن و پودر سیر) را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- فلفل دلمهای خردشده را همراه پیاز و ادویه کمی تفت دهید.
- رب گوجه و آبلیمو و شکر و تکههای مرغ و هویجها را به مواد اضافه کرده و مقداری آب (در حدی که تقریباً روی مواد را بگیرد) و نمک روی مواد بریزید و بعد از اولین جوش حرارت را کم کنید و اجازه دهید آرامآرام بپزد.
- در نیمههای پخت غذا را بچشید و اگر نمک یا آبلیمو یا رب گوجه (چون رنگ ربها با توجه به کیفیت آنها بسیار متفاوت است) نیاز بود اضافه کنید.
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش