پیش غذا
سوپ جو؛ طرز تهیه سوپ جو با سس سفید خوشمزه و مجلسی
مناسب برای: ۶ نفر
مواد لازم سوپ جو:
نکته: وزن یک پیمانه (۲۰۰ میلی لیتری) پر از جو تقریباً ۱۸۰ گرم است.
- جو پوست گرفته: ۱۰۰ گرم یا تقریباً نصف پیمانه
- آب گوشت: ۶-۵ پیمانه
- هویج (رنده شده): ۱ عدد یا سه قاشق سوپخوری
- سس سفید غلیظ: ۲ پیمانه
- خامه: ۱۰۰ گرم
- فلفل: قدری
- نمک: قدری
- جعفری خرد شده برای تزیین: روی سوپ
طرز تهیه سوپ جو:
۱. بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت میگذاریم بپزد و کاملاً لعاب بیندازد.
۲. هویج رنده شده، نمک و فلفل را اضافه میکنیم بعد از چند جوش، سس سفید را داخل سوپ میریزیم و میگذاریم سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود.
۳. سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم.