پیش غذا

سوپ جو؛ طرز تهیه سوپ جو با سس سفید خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: ۶ نفر

مواد لازم سوپ جو:

نکته: وزن یک پیمانه (۲۰۰ میلی لیتری) پر از جو تقریباً ۱۸۰ گرم است.

  • جو پوست گرفته: ۱۰۰ گرم یا تقریباً نصف پیمانه
  • آب گوشت: ۶-۵ پیمانه
  • هویج (رنده شده): ۱ عدد یا سه قاشق سوپ‌خوری
  • سس سفید غلیظ: ۲ پیمانه
  • خامه: ۱۰۰ گرم
  • فلفل: قدری
  • نمک: قدری
  • جعفری خرد شده برای تزیین: روی سوپ

طرز تهیه سوپ جو:

۱. بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت می‌گذاریم بپزد و کاملاً لعاب بیندازد.

۲. هویج رنده شده، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم بعد از چند جوش، سس سفید را داخل سوپ می‌ریزیم و می‌گذاریم سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود.

۳. سوپ را در سوپ‌خوری می‌ریزیم و خامه را روی آن می‌دهیم ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم.

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا