مربا و ترشیجات
طرز تهیه مارمالاد انجیر سیاه خانگی
مواد لازم مارمالاد انجیر سیاه:
- انجیر سیاه: ۱ کیلو
- شکر: ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین: ۱ قاشق مرباخوری سرپر
- آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
- گلاب: نصف فنجان
طرز تهیه مارمالاد انجیر سیاه:
- انجیر را درون غذا ساز یا مخلوط کن ریخته به طوری که فقط کمی له شود ولی آب نیندازد.
- سپس با شکر مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم تا قوام بیاید.
- در حالت عادی برای هر کیلو انجیر همان مقدار شکر اضافه میکنیم ولی در اینجا چون میخواهیم ژلاتین استفاده کنیم ۲۰۰ گرم بیشتر میریزیم. تا انجیر به قوام میرسد.
- گلاب را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری قرار میدهیم تا حسابی مخلوط شود.
- در پایان کار آبلیمو را به انجیر اضافه کرده و زیر شعله را خاموش میکنیم.
- سپس ژلاتین و گلاب را اضافه میکنیم و کاملاً مخلوط میکنیم.
- پس از سرد شدن درون شیشه با درب محکم نگهداری میکنیم.
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی
برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه