مربا و ترشیجات

طرز تهیه مارمالاد انجیر سیاه خانگی

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، به آموزش طرز تهیه مارمالاد انجیر سیاه خانگی میپردازیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

مواد لازم

  • انجیر سیاه: ۱ کیلو
  • شکر: ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق مرباخوری سرپر
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب: نصف فنجان

طرز تهیه مارمالاد انجیر سیاه

  1. انجیر را درون غذا ساز یا مخلوط کن ریخته به طوری که فقط کمی له شود ولی آب نیندازد.
  2. سپس با شکر مخلوط کرده و روی شعله می‌گذاریم تا قوام بیاید.
  3. در حالت عادی برای هر کیلو انجیر همان مقدار شکر اضافه می‌کنیم ولی در اینجا چون می‌خواهیم ژلاتین استفاده کنیم ۲۰۰ گرم بیشتر می‌ریزیم. تا انجیر به قوام می‌رسد.
  4. گلاب را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری قرار می‌دهیم تا حسابی مخلوط شود.
  5. در پایان کار آبلیمو را به انجیر اضافه کرده و زیر شعله را خاموش می‌کنیم.
  6. سپس ژلاتین و گلاب را اضافه می‌کنیم و کاملاً مخلوط می‌کنیم.
  7. پس از سرد شدن مارمالاد انجیر سیاه را درون شیشه با درب محکم نگهداری می‌کنیم.
4/5 - (3 امتیاز)

منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا