سالادها

سالاد سیب زمینی؛ طرز تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی

مناسب برای: ۴ تا ۶ نفر

تبلیغات

مواد لازم سالاد سیب زمینی ایتالیایی:

  • سیب‌زمینی متوسط: ۲عدد، آب‌پز
  • مغز کرفس: ۵۰ گرم، ساطوری شده
  • خیار قلمی: ۲عدد، نگینی ریز شده
  • زیتون بدون هسته: ۵۰گرم، حلقه حلقه
  • پیاز سفید کوچک: یک عدد، رنده شده
  • سس ایتالیایی: نصف پیمانه
  • اورگانو: نصف قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه سس ایتالیایی:

  • روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: یک حبه، رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی:

۱- برای تهیه سس ایتالیایی همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اندازه کنید. توجه داشته باشید سیر در این سس ته‌نشین می‌شود، بنابراین قبل از سرو آن را هم بزنید. به جای سیر می‌توانید از یک قاشق چای‌خوری پودر سیر هم استفاده کنید.

۲- سیب‌زمینی آب‌پز را پس از سرد شدن پوست کنده و نگینی خرد کنید.

۳- در یک کاسه بزرگ سیب‌زمینی، کرفس، خیار، زیتون و پیاز رنده شده را مخلوط کرده و هم بزنید. کمی نمک روی آن پاشیده و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم‌ها مخلوط شود.

۴- سس را روی سالاد داده و پس از مخلوط کردن اورگانو را روی آن بپاشید.

تبلیغات

۵- این سالاد را با نان سیر یا بروسکتا سرو کنید.

همچنین بخوانید: خواص اورگانو (پونه کوهی)

نکات:

  • برای تبدیل این سالاد به یک غذای کامل می‌توانید مرغ آب‌پز خرد شده یا ژامبون ساطوری شده به آن اضافه کنید.
  • به جای اورگانو می‌توانید از سبزی تازه ساطوری شده مثل نعناع، جعفری یا ترخون استفاده کنید.
به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا