نوشیدنی ها

طرز تهیه شربت نعنا و زعفران

شربت نعنا از نوشیدنی‌های ساده و سرد برای تابستان است که دارای خاصیت آنتی بیوتیکی بوده و در رفع ناراحتی‌های دستگاه گوارش موثر خواهد بود. مواد اصلی تشکیل دهنده این شربت نعنا، آب و شکر هستند که نعنای مورد استفاده می‌تواند نعنای تازه یا خشک یاعرق نعنا باشد. با افزودن موادی همچون آب لیمو، سرکه، گلاب و زعفران می‌توان به این شربت تنوع بخشید و یک نوشیدنی خوشمزه و کاملا طبیعی درست کرد. در این مطلب به آموزش ۴ نوع شربت نعنای خوش طعم خواهیم پرداخت.

شربت نعنا و زعفران

وجود نعنا در شربت نعنا و زعفران باعث خاصیت خنک کنندگی می‌شود. این شربت با وجود داشتن زعفران یک نوشیدنی نشاط آور و انرژی زا برای روز‌های گرم تابستان است.

مواد لازم برای تهیه شربت نعنا و زعفران

شکر 2 پیمانه
آب 2 پیمانه
نعنا 10 شاخه
زعفران دم کرده 1-2 قاشق غذاخوری

همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم

دستور تهیه شربت نعنا و زعفران

  1. آب و شکر را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
  2. ته ساقه نعنا را بزنید و ساقه و برگ نعنا را به صورت درسته بشویید. سپس ساقه‌های نعنا را کنار هم قرار دهید و با نخ ببندید تا به صورت یک دسته شوند.
  3. دسته نعنا را در شربت بیندازید تا با آب و شکر بجوشد و عطر آن به شربت منتقل شود.
  4. پس از اینکه شربت غلیظ شد، محلول زعفران را به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
  5. پس از سرد شدن شربت نعنا و زعفران، دسته نعنا را از آن خارج کنید و شربت را در بطری شیشه‌ای بریزید.
  6. شربت نعنا و زعفران را در یخچال نگهداری کرده و موقع مصرف آن را با آب و یخ رقیق کنید.

نکته مهم

در صورت تمایل می‌توانید به شربت نعنا و زعفران کمی تخم شربتی اضافه کرده و سپس میل کنید.

نوش جان 😉

4.1/5 - (21 امتیاز)
منبع
setareگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا