طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی برای 4 نفر
![لوبیا پلو](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/05/DSC_1151-768x514-1.jpg)
لوبیاپلو یک پلو ایرانی است که با برنج باسماتی، لوبیا سبز، گوشت قرمز چرخ کرده یا قرمه شده، رب گوجه فرنگی و ادویهجات پخته میشود.
لوبیا پلو گاهی همراه با سالاد شیرازی یا ماست و خیار، خورده میشود.
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی برای 4 نفر را برای شما آماده نموده ایم.
مواد لازم لوبیا پلو برای 4 نفر:
- برنج اعلا: ۴ پیمانه
- گوشت خورشتی بدون چربی: ۳۰۰ گرم
- لوبیای سبز تازه: ۳۰۰ گرم
- پیاز داغ طلایی و ریز: دو قاشق
- دارچین: 1 قاشق چای خوری
- ادویه، نمک، زردچوبه: به مقدار کافی
- زعفران: نصف قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- روغن: به میزان لازم
- سیب زمینی برای ته دیگ: به مقدار کافی
طرز تهیه لوبیا پلو:
برنج را پاک کرده با آب و نمک خیس میکنیم و کنار میگذاریم، گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده با لوبیای ریز خرد شده تفت میدهیم و سپس پیاز داغ را که از پیش آماده کرده بودیم به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نمک و زردچوبه اضافه کرده و میگذاریم تا به آرامی بپزد.
نکتهٔ مهم برای معطر شدن لوبیا پلو آینه که ادویهٔ مخصوص پلو و دارچین و زعفران را فقط باید موقعی در مایهٔ غذا بریزید که تا حدودی سرد شده باشد در غیر این صورت حرارت باعث از بین رفتن عطر ادویهها و تلخ شدن غذا میشود. پس مایهٔ لوبیا پلو که پخت در ظرف را برمیداریم که این نکتهٔ آخر رمز خوشرنگ شدن خورشتها هم هست، در ظرف را برمیداریم و صبر میکنیم تا کمی سرد شده سپس یک قاشق چایخوری دارچین و یک قاشق ادویه و نصف قاشق زعفران اعلا را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
در مرحلهٔ بعدی آب برنج را جوش آورده بعد از آبکش کردن ته قابلمه را با سیب زمینی حلقه شدهٔ میپوشانیم و بعد حدود دو سوم برنج را ریخته سپس مایهٔ لوبیا پلو را در وسط گودالی که با کفگیر از برنج درست کردهایم ریخته و بقیهٔ برنج را میریزیم و پلو را دم میکنیم.
غذا که حاضر شد مقداری روغن داغ کرده روی برنج میدهیم.
نوش جان 😉