نان، کیک و شیرینی

مافین سیب؛ طرز تهیه مافین سیب و دارچین

مواد لازم مافین سیب و دارچین:

مواد لازم برای ۸ مافین

تبلیغات
نام مادهٔ غذایی مقدار توضیحات
سیب (سیب را به قطعات نسبتاً کوچک خرد می‌کنیم.) یک و یک دوم سیب در صورتی که مطمئن هستید که پوست سیب مواد شیمیایی ندارد سیب را بخوبی شسته و پوست آن را کنده اما پوست دور نمی‌اندازیم بلکه با سیب پخته و بعد از پخت دور می‌اندازیم.
آب ۷۰ میلی لیتر
شکر ۳۰ گرم
کره ۱۱۰ گرم به حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود.
شکر قهوه‌ای ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد نباید زیاد سرد باشد با کره مخلوط نمی‌شود.
زده تخم مرغ یک عدد
آرد شیرینی الک شده ۹۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
پودر بادام ۷۰ گرم
دارچین حداکثر یک قاشق چایخوری

دما و زمان پخت مافین سیب و دارچین:

  • کره و تخم مرغ باید به دمای محیط آشپزخانه رسیده باشد و سرد نباشد.
  • دمای فر: ۱۸۰- ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد
  • زمان پخت در فر: ۲۲-۲۰ دقیقه

طرز تهیه مافین سیب و دارچین:

۱. سیب خرد شده، پوست سیب، آب، شکر را در قابلمه ریخته، در قابلمه را بسته و به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه می‌پزیم تا آب آن از بین برود. مواظب باشید سیب نسوزد. پوست سیب را دور می‌اندازیم.

۲. کره را بهم می‌زنیم تا کرم مانند شود. شکر را مخلوط کرده در دو مرحله اضافه کرده خوب بهم می‌زنیم تا رنگ مایه سفید شود. تخم مرغ کامل و زرده را که با هم مخلوط شده و سرد نیست را کم‌کم به مایه افزوده بهم می‌زنیم تا تخم مرغ بخوبی با دیگر مواد مخلوط شود.

۳. آرد، دارچین، پودر بادام و بیکینگ پودر الک شده را به مایه افزوده از این به بعد از لیسک پلاستیکی برای مخلوط کردن اضافه می‌کنیم. سیب پخته شده را به مایه افزوده و مخلوط می‌کنیم. مایه را ۸ قسمت کرده در کاغذ مخصوص ریخته و در قالب مافین قرار می‌دهیم. روی مافین را می‌توان با خلال بادام تزیین کرد.

۴. مایه را در وسط سینی فری که ۱۸۰- ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده گذاشته به مدت ۲۲-۲۰ دقیقه می‌گذاریم بپزد.

تبلیغات

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا