غذاهای دریایی

طرز تهيه ماهی سرخ شده مجلسی و خوشمزه

چگونه ماهی را سرخ کنیم؟

مناسب برای: 4 نفر

تبلیغات

مواد لازم برای تهیه ماهی سرخ شده:

  • آرد نخود: ۱۰۰ گرم
  • زنجبیل نرم شده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • سیر تازه کوبیده شده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل قرمز: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل سبز تازه: ۲ عدد ریز شده
  • آب: ۳۰۰ میلی‌لیتر یا 1 و یک چهارم لیوان
  • ماهی روغنی: ۱ کیلوگرم
  • روغن: ۳۰۰ میلی‌لیتر
  • برگ‌های تازه گشنیز ریز شده: کمی
  • لیموی تکه شده: دو عدد برای تزیین
  • فلفل سبز از وسط بریده شده: ۶ عدد
  • برنج پخته شده برای صرف

طرز تهیه ماهی سرخ شده:

  1. آرد نخود را در کاسه بزرگی ریخته زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می‌کنیم.
  2. فلفل سبز و گشنیز را به آن افزوده و به هم می‌زنیم تا مخلوط شود.
  3. آب را به تدریج به آن اضافه کرده و کاملاً به هم بزنید تا خمیر نسبتاً ضخیمی به دست آید. سپس آن را کنار بگذارید.
  4. از یک چاقوی تیز استفاده کرده و ماهی را به هشت قسمت تقسیم کنید.
  5. تکه‌های ماهی را به دقت در خمیر بغلتانید به‌طوری‌که تمام اطراف ماهی به آن آغشته شود. خمیرهای اضافی را از ماهی پاک کنید.
  6. روغن را در ماهیتابه گرم کنید. ماهی را به آن افزوده و با شعله ملایم سرخ کنید. هر تکه را یک بار برگردانید تا دو طرف آن پخته و طلایی شود.
  7. پس از پختن ماهی را در ظرف بکشید و آن را با حلقه‌های لیمو و فلفل سبز تزیین کنید و با برنج پخته صرف کنید.
به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا