دسرنان، کیک و شیرینی

مسقطی؛ طرز تهیه مسقطی زعفرانی ساده

مسقطی حلوایی است که جزو سوغات بعضی از شهر‌های ایران مانند لار، بوشهر، سیرجان، بندرعباس و کازرون به شمار می‌آید. نشاسته، شکر، گلاب، هل، روغن و زعفران مواد مورد استفاده در تهیه این شیرینی هستند. در ادامه با طرز تهیه این دسر لذیذ آشنا می‌شوید.

تبلیغات

مواد لازم مسقطی زعفرانی:

  • نشاسته گندم: ۱پیمانه
  • آب سرد: ۴پیمانه
  • شکر: ۱پیمانه
  • گلاب: یک دوم پیمانه
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه
  • زعفران دمکرده: به اندازه دلخواه
  • پودر هل: ۱ قاشق سوپ‌خوری

همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم

طرز تهیه مسقطی زعفرانی:

۱. نشاسته را با ۱پیمانه از آب مخلوط می‌کنیم.

۲. ۳ پیمانه آب که از ۴ پیمانه آب باقی مانده را در قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید.

۳. به محض اینکه به جوش آمد نشاسته را که با آب مخلوط کردیم اضافه می‌کنیم.

تبلیغات

۴. مدام هم می‌زنیم، البته با حرارت کم تا بوی خامی نشاسته گرفته شود در این مرحله نشاسته خودش را می‌گیرد و سفت می‌شود.

۵. بعد از اینکه نشاسته سفت شد زعفران دمکرده را اضافه و مخلوط می‌کنیم.

۶. حالا پودر هل، شکر، روغن مایع و گلاب را اضافه و هم می‌زنیم تا خوب با هم مخلوط شود.

۷. باید مدام هم بزنیم تا اندازه‌ای که جای قاشق روی مواد بماند.

۸. حالا در ظرف پیرکس می‌ریزیم و با پشت قاشق روی مسقطی را صاف می‌کنیم در یخچال قرار می‌دهیم تا خوب خنک شود.

تبلیغات

۹. بعد به شکل لوزی یا مربع برش می‌زنیم و در ظرف مورد نظر می‌چینیم و با پودر پسته تزیین می‌کنیم.

نوش جان 😉

4.4/5 - (7 امتیاز)

منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا