غذاها

پیراشکی گوشت؛ طرز تهیه پیراشکی گوشت بدون فر

مواد لازم پیراشکی گوشت:

  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ پخته: ۲ عدد
  • پیاز داغ عسلی: ۰٫۵ فنجان
  • جعفری ساطوری شده: ۰٫۵ فنجان
  • پاپریکا: ۰٫۲۵ قاشق مرباخوری
  • فلفل: ۰٫۲۵ قاشق مرباخوری
  • دارچین: ۰٫۲۵ قاشق مرباخوری
  • پیاز: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • سس گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه پیراشکی گوشت:

1. گوشت را تفت می‌دهیم پیاز داغ عسلی را اضافه می‌کنیم کمی آب ریخته می‌گذاریم بپزد.

تبلیغات

همچنین بخوانید: طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

2. پاپریکا، فلفل، نمک، دارچین، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم پس از پخته شدن بطوریکه آب گوشت کاملاً بر چیده و تمام شد تخم مرغ‌های پخته را روی گوشت رنده می‌کنیم از روش آتش برمی‌داریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم می‌زنیم مایه برای پیراشکی حاضر خواهد بود.

3. خمیر پیراشکی را مطابق با دستورالعمل آمده در پیراشکی آماده می‌کنیم.

4. خمیر را به چانه‌های خیلی کوچک درمیاوریم و آن را با دست باز می‌کنیم، مایه گوشت را وسط آن گذارده می‌پیچیم در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن می‌ریزیم و آن‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم حرارت اجاق را کم می‌کنیم تا پیراشکی کاملاً مغز پخت شود از روغن بیرون آورده و سر میز می‌بریم.

تبلیغات
1/5 - (1 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا